Ruffian...my first ruffian...MM#3

Moram reći da je ova Dženanina ideja da imamo ovu Matching Manicures Facebook grupu bila odlična! Nisam ni mislila da će mi biti ovako zabavno, s obzirom da sam fokusirana na šminkanje i da onako za svoju dušu volim da lakiram nokte. U svakom slučaju uvijek se radujem nedjeljama i novim prijedlozima. Za ovu nedjelju neko predloži ruffian. Viđala sam ove varijante na reklamama i na nekim fotkama na netu,ali nikada nisam to uradila, niti mi je neko to uradio. Te tako se odlučih na samostalni poduhvat. Cirkus. Možda djeluje da pretjerujem, ali ja nikada nisam znala da crtam. Toliko bolujem od preciznosti, ali kada je riječ o slikanju ili nešto tako nemam blage veze. E taj antitalenat se prenio i na lakiranje. Znam fino da lakiram nokte, ali kod neke egzibicije uvijek razbrljam i zabrljam. Ipak poslije završenog ovog poduhvata moram reći da sam ponosna na sebe, što sam nalakirala nokte, a da pri tome nije bilo veće havarije u okruženju! Nije možda najpreciznije ali sam zadovoljna! Pošto sam ja oduvijek ruffian povezivala sa nekom mat i metalik kombinacijom, tako sam zamislila i ovaj manikir. Drugarica mi je rekla da ima mat završnicu i baš sam se bila obradovala. Međutim, nije joj stigla ili šta već, te ostade ovako, a baš sam se nadala. Oduvijek volim kombinaciju ljubičaste i sive, te sam je sada prenijela i na nokte.







Za ovaj manikir sam koristila China Glace - Midnight Ride (iz staare kolekcije), Essence - Multi dimension 3in1 with XXL shine, nijansa R'n'R, i završni Essence topcoat Gel look (poslednji put da sam ga kupila).


Ja inače obožavam sve varijante ljubičastih lakova, mislim na ove tamnije, i nisam mogla da odolim da ne kupim ovaj lak kada sam ga ugledala. Savršen je.
Nadam se da vam se moj manikir dopao. Manikire ostalih djevojaka možete pogledati na stranici Matching Manicure. Ili evo linkovi za neke od djevojaka koje su objavile. Po mom mišljenju svi su bili maštoviti i sve mi se dopada!

Art of beauty - OVDJE
Lendoxia - OVDJE
World of happy nails - OVDJE
Head in the clouds - OVDJE
Nina's nails - OVDJE
MAKEUP NER(e)D - OVDJE
Fantazija - OVDJE
A little make up obsessed - OVDJE
Girl stuff - OVDJE
Nail crazy - OVDJE
By Danijela - OVDJE
Searching for spark - OVDJE
Pretty blog by Maja - OVDJE


Ostale cure ću dodavati kako se budu objavljivale na FB.

Comments

  1. prsten ti je divaaaaaaaaaannn :D a i ne vidim sta kod tvoje manikure nije precizno i lose za prvi put :D meni se bas svidja!

    ReplyDelete
  2. Hvala Majo :)Jao ja vih da je to sve pod liniju. radila sam onako, bez šablona,pa nije baš oblo kako sam zamišljala! Ali biće bolje :)

    ReplyDelete
  3. Sto se tice lakiranja noktiju, mislim da sam ja najsmotanija osoba... A ovo tvoje je odlicno zaista! :)

    ReplyDelete
  4. Vjezbom do savrsenstva,meni se sviđa ;)

    ReplyDelete
  5. Odlično za prvi ruffian. Sviđa mi se jako kombinacija boja :)

    ReplyDelete
  6. Kako samo volim nedelju i gomilu razlicitih manikira na odredjenu temu :)

    Super ti je ispao ruffian, svidja mi se :)
    Taj ljubicasti lak je predivan :) Isto obozavam sve nijanse ljubicaste, s tim da volim i svetle :)

    ReplyDelete
  7. Prelepi Midnight ride i prelepi ruffian :*

    ReplyDelete
  8. Odlicno je ispalo i jako je lepa kombinacija boja. Ljubicasti lak, meni omiljeni. :)

    ReplyDelete
  9. moje boje <3
    super ti je ispalo za prvi put, a prsten je predivan <3

    ReplyDelete
  10. Ja obožavam ovu nijansku ljubičaste i inače volim da je kombinujem sa sivim ,bijelom, i dobre su mi kombinacije sa žutom i narandžastom! Prsten je kupljen nekada prošle godine u New Yorkeru :)

    ReplyDelete
  11. Lijepo je Sanjice :) a proba China Glaze tamno ljubicasti - Charmed I'm sure, ako vec volis te nijanse. Ja sam radila recenziju, jedva da ga skidam, toliko sam ga zavoljela :)

    ReplyDelete
  12. fantastična manikura... i prsten je krasan i baš ide uz nju <3

    ReplyDelete
  13. Predobra manikura! Odličan izbor lakova :D

    ReplyDelete
  14. Hcala cure drage. Moraću još koji kupiti, pa ću taman sutra da vidim jel imaju tu nijansku China Glaze ;)

    ReplyDelete

Post a Comment