OPI San Francisco Collection F/W 2013

Ne znam zašto ali ovih dana sam baš opsjednuta lakovima. I inače ih vrlo rado kupujem.Imam neku skromnu kolekciju, od nekih 50 lakova, i baš volim da lakiram noktiće. Nažalost u BiH mi nisu dostupni OPI lakovi, i nemam ni jedan, ali mi se veoma dopadaju. Zato obožavam prasence sa bloga Oink if you love opi koja stalno piše postove o ovim lakovima. Uskoro ću u Beograd i odlučila sam da kupim neki. E sad, gledajući novitete na netu, za predstojeću sezonu, naletjela sam i na novu OPI kolekciju. I baš mi se dopala. Nosi naziv San Francisko i nijanse su odlične. Ovom kolekcijom OPI donosi ulični šik stil Zapadne obale. Kolekcija donosi paletu boja u rasponu od neba do mora, plave nijanse, sive, pa do braon i burgundi.


Nijanse su inspirisane nekim od najatraktivnijih simbola ovog grada, poput Chinatowna, Golden Gate bridge i the Embarcadero.Kolekcija se sastoji od 15 lakova od kojih su tri pjeskarca kako ih ja zovem.
Lakovi nose sledeće nazive, gledajući s lijeva na desno:

  1. A -Piers to be Tan
  2. Dining al Frisco
  3. Haven't the Foggiest
  4. Peace&Love&OPI
  5. Keeping Suzi at Bay
    1. Incognito in Sausalito
    2. Lost on Lombard
    3. I Knear Sour-Dough
    4. Muir Muir on the wall
    5. In the Cable Car-Pool Lane
      1. Embaraca-Dare Ya
      2. First Date on the Golden Gate
      3. It's all San Andreas's fault
      4. Wharf! Wharf! Wharf!
      5. Alcatraz...Rocks
       
      A evo i kako izgledaju na noktima blogerki
      Ne znam za vas ali meni su nekako svi na svoj način posebni i lijepi na svoj način. Posebno Keeping Suzi at Bay, Incognito in Sausalito,In the Cable Car-Pool Lane...ma svi. Eto tako. Maznula sam fotke s neta ;), a nadam se da ću uskoro ove nijanse vidjeti na prasetu :).

Comments

  1. Tacno ne znam koji je ljepsi :))) mozda samo 2-3 ne bih htjela a ostali su mi savrseni... :*

    ReplyDelete
  2. Uh ovaj jedan crveni je predobar. Kod nas u BL imaju u Didacu i CM-u.

    ReplyDelete
  3. Meni se dopada skoro čitava kolekcija, možda neki manje. U Bijeljini vjerovala ili ne nema ni Didaca :), a u CM-u iako ih imamo dva ogromna, nema! :(

    ReplyDelete
  4. Prelepa kolekcija, ne znam za koji bih se odlučila :)

    ReplyDelete
  5. Suosjećam! Ja nisam neki lakoholičar ali u zadnje vrijeme oči pasem nad lakovima :D Ova kolekcija mi se jako sviđa i budem si uskoro naručila In the Cable Car-Pool Lane.

    ReplyDelete
  6. Nisam znala da nemate OPI :O meni su najljepše nijanse: Lost on Lombard, I Knear Sour-Dough, Muir Muir on the wall i In the Cable Car-Pool Lane :)

    ReplyDelete
  7. Ma nemamo mi ništa :). Mislim imamo onako srdnje, al s obzirom da nas nazivaju jednim od najrazvijenijih gradova u ovom dijelu zemlje,nemamo dosta toga....I meni su te odlične...

    ReplyDelete
  8. Ja se nadam da nam ovi uskoro stižu a ti se molim te javi ako budemo u prilici da se uskladimo i popijemo kaficu :*
    Naravno, ako treba bilo koja pomoć oko izbora...

    ReplyDelete

Post a Comment