Goodbye summer...

Svježe jutro, svježe prije podne, oblaci, čarape, džemper preko majice, kišobran u ruci, nekako me sve to baš u jednom danu vratilo u rlnost da smo na nekoliko dana od kalendarskog početka jeseni. Ne mogu reći baš da sam neki ljubitelj, sve je to meni lijepo na razglednicama, ali uživo nisam sigurna da sam neki veliki obožavatelj. Tako sam danas bila u nekim tmurnim bojama, i razmišljam šta kupiti za jesen, šta dodati garderobi, šminki, obući i sl. Ipak teško se odričem ljeta, do maloprije na mojim noktima su bile vedre nijanse, pa sam ih fotkala, kao neki od poslednjih trzaja ljeta, barem kada je riječ o koloritu, mada neko voli ovo i u jesen i zimu. Koristila sam Essence Nude glam u boji Cotton candy 03 ( u dva sloja) i tirkizne šljokice.



I sa malo peruškica :)






Nadam se da vam se dopada :*Kako se vi borite protiv sumormnih dana?

Comments

  1. Neka završi više, preko glave mi ga je :D Ovo prelazno doba je najbolje, samo da ne pada puno kiše. Mada mi ni ona ne smeta kada ne moram izaći iz kuće.
    Manikura mi je prelijepa, mislim da ću ti ukrasti ideju:D

    ReplyDelete
  2. tvoja blogodrugarica će da te iskopira :D sviđa mi se kako si sredila nokte, al baš ono pravo. bukmarkovala sam post da te mogu creditovati :p
    ja volim jesen, uvijek se zaljubim u jesen tako da se nadam da će i ove godine biti tako. :DD

    ReplyDelete
  3. Meni su prethodni dani bili bas taman. 27C nije hladno nije previse vruce-idealno. Svidjaju mi se noktici :)

    ReplyDelete
  4. Hvala ljudi. Drago mi je da vam se dopada. :D Neira, i ja volim prelazni period,ali ne baš ono kišu,koja je danas padala,a ja tek izašla iz frizerskog, naravno nemam kišobran :).
    Draga DŽ.-uzmi što god hoćeš i drago mi je da ti se dopada. Zaljubi seeee <3 <3 <3.
    Immortality- ja volim te temperature, mogla bih se potpisati na njih, ali nije tako prijatno u 5 ujutru kad ja krećem na posao. iskreno ovih jutara se pošteno mrznem :(.
    Ostale cure hvala punooo :******

    ReplyDelete
  5. Ovo je apsolutno savršena manikura :D <3

    ReplyDelete
  6. that's just beyond everything

    ReplyDelete
  7. Nisam ljubitelj bijelog na noktima, bar ne preko cijele noktne ploče pa ovakve manikure izbjegavam...

    ReplyDelete
  8. Lak nije bijeli , nego je na roze, samo nikako nije moglo da se fotografiše. Ispucala sam mnogo ,mnogo fotki,ali je uvijek ispadalo kao da je bijeli. I na dnevnoj svjetlosti tako i na vještačkom svjetlu

    ReplyDelete
  9. Ovo je savrseno! Obozavam sve sljokicavo :)

    ReplyDelete

Post a Comment