Fall Wish List

Kiša napolju, vrijeme je da se na jesen misli :) Nije sve tako crno, i jesen zna biti lijepa. Ako je po koloritu, definitivno je najljepše godišnje doba i priroda izgleda nestvarno.Nestvarno izgledaju i nove kolekcije kozmetičkih kuća. Gledajući prije nekog vremena šta nam se  sprema, izdvojila sam neke stvarčice koje bih željela imati i za koje ću se potruditi da ne ostanu samo na WL. Moram reći da mi se mnogo dopada najavljena Lancome kolekcija. Promoterka je Kate Winslet, a ono što me je posebno oduševilo je ovo rumenilo. Prvo pakovanje je savršeno, a i proizvod izgleda sjajno. Boje kakve ja volim.


Duže vrijeme se omišljam da naručim nešto sa sajta Sigma, ne znam je li ko od vas cura preko njih naručivao i kakva su iskustva? Dopadaju mi se njihove paletice i baze za sijenke, a ova preslatko upakovana izašla je skoro, nosi naziv Creme de Couture. Možda nisu jesenje boje, ali pakovanje je neodoljivo i kao svaka žena koju prvo kupi ambalaža, tako je i mene i želim je jakooo....

 
Takođe, čula sam pozitivne kritike za njihove kistove, te dugo već želim ovaj komplet.
Ne znam za vaše gradove, ali u Bijeljinu ovaEssence  kolekcija nije stigla. Bar je ja nisam vidjela, a glupo je ako sad stigne jer su ljetne boje. I kolekcija nosi naziv Ticket to Paradise. Meni se dopadaju posebno lakovi i sijenke, te se bez obzira na sezonu, radujem da ugrabim neki od njih.
Catrice takođe ima divnu LE kolekciju naziva Eve in Bloom. Takođe je nisam vidjela u Bijeljini , baš čudno. :D. Moram reći da mi se u ovoj kolekciji manje više sve dopada. Sastoji se od 5 nijansi lakova, 3 palete duo sijenki, 2 olovke za oči, hajlajtera i kremastih rumenila koji se mogu koristiti i za usne. I na kraju naljepnice za nokte. Lakovi su prelijepi, bar meni.
Dopada mi se i nova kolekcija Artdco-a. Jedva čekam da stigne. Automatski kupujem lakove,kao i rumenilo, mada su i sijenke primamljive. Ne znam,sve mi je slatko.




Mene je ova kolekcija kupila, a Boga mi ću i ja nju :D. E za kraj sam ostavila nešto od NYX koga željno iščekujem, da se izloži u Alexanderu. I danas ću otići da provjerim. Moram da izvršim pritisak na ljude, nema mi druge. Od NYX-a za početak želim ovu olovku, jer dugo tražim bijelu normalnu olovku,a dosta cura je dalo pozitivan komentar upravo ovoj u nijansi milk.
I za kraj želim novi kofer za šminku. Kada idem na teren ne znam više šta nosim. Postojeći kofer je postao tijesan za sve što ja poguram, te ću nadam se uskoro sebi priuštiti novi :)
Eto tako, nadam se da ću uspjeti da ostvarim svoje želje, pa da vam pišem o tome. Šta vam se dopada sa moje WL? Šta vi želite ?

Comments

  1. Lepo i šareno, baš kako volim :D Mene prilično privlači to Artdeco rumenilo, čini mi se da su moje boje.

    ReplyDelete
  2. I meni se ono baš dopada. Jedva čekam da ga vidim uživo :)

    ReplyDelete
  3. Za Creme de Couture paletu prvi put cujem i vec razmisljam kako da je nabavim,prelepe boje.:D

    ReplyDelete
  4. Ovu prvu Sigminu paletu sam vidjela bas kad je izasla i preslatka mi je.. samo sto ja nisam tip koji bi nosio sjene u bojama poput roze,zelene.. Ali pakovanje je i mene osvojilo :)

    ReplyDelete
  5. Meni se sa te tvoje liste najvise svidjaju rumenila i Lancome i Artdeco, a lijepi su i Catrice lakovi, mada ja nisam odusevljena kvalitetom njihovih lakova, nekada su bili puno bolji.
    Kovcezic za sminku je super, no dobro...nama obicnim sminkoljupcima to ne treba, ali tebi zelim da nabavis neki super

    ReplyDelete
  6. I meni je i Lancome i Artdeco favorit, ali danas sam išla po gradu još nemajuuu :(((. Sigmu nikad nisam naručivala,ali su im pakovanja sjajna. I maloprije sam skinula NYX olovku sa WL, kupih je za 7,50 KM. Uraaa :)

    ReplyDelete
  7. Sve mi se svidja osim essence-a,njih ne volim. :)

    ReplyDelete
  8. Pa ja jedino koristim njihove lakove i poneko rumenilo zna biti interesantno.

    ReplyDelete
  9. sve mi se svidja,iz pomenute Essence kolekcije imam krem senke i hajlajter i obozavam,uzmi ako naletis,neces se pokajati ;)

    ReplyDelete
  10. Ja sam ove godine jedva dočekala jesen. Toliko mi se nosi bordo boja! :D
    Zaljubila sam se u Lancome proizvode :O Mislim da nikada nisam vidjela ljepšu ambalažu.
    Ja sam srećom svoj jesenski WL dobro smanjila, samo želim nude olovku za waterline, i dosta mi. I čizme. I torbu. I ako mi se nešto usput svidi :P

    ReplyDelete
  11. Puno lijepih stvari tu ima :) A kako ne poželjeti ove paletice, u kombinaciji s macaronsima mmm.. znaju ljudi kako privući poglede, nema što. I Artdeco lakovi su mi zapeli za oči, divne boje <3

    ReplyDelete
  12. Eh drage cure, stvarno ste u pravu, zaista je sve ovo mamipara jedna. koliko god da razmislim, nije mi ništa od ovog od životnog značaja ,ali je baš simpaaa...ko da im odoliii :)

    ReplyDelete

Post a Comment