Blush B1

Danas sam sebe počastila jednom divnom četkom. Do sada sam bar hiljadu puta ušla u Alexander u mom gradu, ali tek sam neki dan skužila da imaju neke četkice. Iskreno malo su bzv izložene te mi nisu ni zapale za oko, ali tek neki dan smotrih ih na kasi i moram reći da sam odmah počela da razmišljam kakve li su. Onda me je Jasmina (savjetnik nad savjetnicima :) ) uputila na njih i evo prvog primjerka u mom vlasništvu. Nedavno su stigle i u njenu radnju u Tuzli,pa vjerujem da će i ona pisati o svojim utiscima o njima. Riječ je o četkama za šminkanje naziva Blush, a ovo je najveća četka koju imam i nosi naziv B1,za nanošenje pudera.


Inače sama linija sastoji se od 24 četkice za sve dijelove lica. Nisam probala ni jednu sem ove i već sam danas morala da je isprobam. Sve četkice, pa i ova su sa dugačkom crnom, drvenom drškom i uglavnom sa sintetičkom dlakom. Iako sintetika, dlaka na ovoj četki me je oduševila, mekana, bijela, pri vrhu braon, na na samim vrhovima sivkaste boje.



Površina četke je veoma velika, i vrlo lako se nanosi puder u prahu ili bronzer, ili za koju namjenu odlučite da vam posluži. Ja sam je isprobala već danas i ono što sam mogla da zaključim jeste da se njom vrlo lako nanosi puder, veoma,veoma je mekana, kao da je od prirodne dlake, i ono što mi je posebno drago jeste da ne ispadaju dlake iz nje prilikom korištenja. 
Ono što sam učinila odmah jeste da sam je oprala ,da testiram kako se ponaša u tim uslovima, i moram reći da sam zadovoljna, jer je odlično reagovala i nije joj ispala ni jedna dlaka. Ovako izgleda nakon sušenja. 
Sve u svemu, ostaje da se vidi kakva će biti dalje, i da li će se iako sintetička, pokazati kvalitetna. Cijena joj je bila 18 KM. Što nije mnogo. Dok sam ovu kupovala primijetila sam još Blush četkica, i mislim da ću ponovo u šoping, kupile su me mekoćom :)

Comments

  1. I ja sam ponosna vlasnica iste :-) i još 3, za sad... pa ću uskoro i druge uzeti jer sam sa svakom prezadovoljna... i hvala ti na divnim riječima i onom dijelu savjetodavac heheh drago mi je da ti se dopadaju! Pozz

    ReplyDelete
  2. Ako je Jasmina preporučila, ne ostaje puno već da je i ja nabavim :* za obe

    ReplyDelete
  3. Sta da ti kazem vidis I sama kako je meni sa njom. Sad moram da kupim jos:*

    ReplyDelete
  4. Sta da ti kazem vidis I sama kako je meni sa njom. Sad moram da kupim jos:*

    ReplyDelete
  5. Nisam probala njihove četkice, a baš želim! Dobro je što si prvo oprala, na youtube sam naučila da tako duže traju :)

    ReplyDelete
  6. Ja sve perem odmah, nisam normalna :)
    Majo probaj, mislim da je stvarno dobra :)

    ReplyDelete
  7. Ove cetke su savrsene, ne znam za koju prvu da uhvatim :) imam tri a nadam se da cu imati i ovu najvecu i one za nanosenje tecnog pudera :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Ja sam bila totalni laik po pitanju cetkica za sminkanje i kada sam zelela da kupim neke za svoju kolekciju, odgledala sam recenzije na youtube-u, kao sto je ova http://www.youtube.com/watch?v=QdPDLAnf1cI , gde devojka toplo preporucuje cetkice coastal scents. Ja sam narucila jedan komplet cetkica i senki u nadi da ce makar neke od njih biti dobre. Kada su stigle, odnela sam ih drugarici koja je profesionalna sminkerka i ona me je zamolila da ih porucim i njoj, jer je odlican odnos cena-kvalitet. Upravo sam joj porucila ovaj komplet http://www.coastalscents.com/catalog/product/view/id/5280/ na akciji i sad videh i kod tebe post o cetkicama, pa eto ga i moj mali doprinos na ovu temu... :)

    ReplyDelete
  10. Da, ima ih i kod nas, ja ih merkam na sajtu vec neko vreme. Samo cekam kad cu da odem u stetu :)))

    ReplyDelete
  11. Au kako je ona ustari velika...Moracu da je uzmem :)

    ReplyDelete
  12. Ana hvala puno, definitivno ću da naručim. Ova četka je super.....Preporučujem:)

    ReplyDelete
  13. Izgleda sasvim dobro :) i baš je velika

    ReplyDelete
  14. e i ja sam bas pisala o njoj, i jako je volim

    ReplyDelete
  15. Koji imaslak na noktima,divan je?:-)

    ReplyDelete
  16. Kako je lepa i pufnasta. Planiram da nabavim neke njihove cetkice, imaju lep izbor a cene su bas simbolicne. Sigurno cu potraziti i ovu.

    ReplyDelete

Post a Comment