Welcome H&M Serbia

Ne znam za vas ali ja obožavam brend H&M. Možda nisu najkvalitetniji na svijetu ali imaju dosta veliki izbor, te mislim da se za svakoga može pronaći po nešto. Ili barem prave ono što se meni dopada. Ne mogu da kažem da mi se baš sve sviđa, ali  recimo da iz čitavog asortimana nađem dosta stvari koje mi se dopadaju. Jedini problem je bio što sam njihovu garderobu mogla kupovati samo u inostranstvu, ili ako mi se baš hoće da spucam u Hrvatsku. Poslednju godinu sam opet pronašla lakše načine, online kupovine preko nekih cura u okruženju. Te me je nešto koštalo malo skuplje, ali nema veze, važno je da sam dobila što hoću. E onda možete zamisliti moju sreću kada sam saznala da se 29.avgusta otvara prva radnja u Srbiju, odnosno u Beogradu, koji je udaljen svega sat ipo od mene!!!! Nisam otišla na otvaranje, jer baš ne podnosim gužve, iako je prvih 300 posjetilaca dobijalo nekakav vaučer za šoping. Batali, nisam toliko zaluđena, ali mi je drago što mi je omiljena radnja tu iza ćoška.U Delta sitiju! Jadan moj muž i naš novčanik :). Još samo da mi otvore Forever 21 i ćao! Evo nekih fotki koje sam ćornula sa njihove FB stranice. Kao što rekoh krkljanac.Blogeri i V.I.P. ličnosti su prošli bolje, oni su imali otvaranje dan  ili dva ranije, ali ovo je opšta pomama.










Moram reći da sam prije neki dan dok sam bila u Atini, posjetila jednu od njihovih robnih kuća u tom gradu. Nešto od kolekcije stare, ali baš malo stvarčica, bilo je na sniženju, po 3, 5 i 7eura, uglavnom po komad ili dva, ali je stiglo i nešto nove pred jesenje kolekcije. I dalje će se držati tamnih boja, uglavnom crna, tamno siva, ali  i bijela boja. I dalje su hit nitne i zakovice i bodlje. Veša ima da ti pamet stane, torbica manje-više, uglavnom crne, ali ništa specijalno. Imaju par interesantnih modela čizama. Ja sam kupila obične crne baletanke. Nakit uglavnom zlatne i srebrne  boje, lanci i bodlje. A imaju i malo bolju ponudu kozmetike i šminke koliko sam primjetila. Ja sam kupila 2 laka za nokte o kojima ću pisati sledeći put.Izbacili su par fotki jesenje pretkolekcije i evo kako to izgleda.





I ove godine tu je David Beckam koji će uzeti svoj udio u odjelu muškog donjeg rublja....



Ili konkretno na videu....

A kako svake godine imaju saradnju sa nekim poznatim kreatorom, ove sezone najavljena je kolekcija sa kreatorkom Isabel Marant. Ja se nadam da će uraditi zajedno one njene čuvene patike. Te fotke tek očekujem.
E dok se to ne desi, od ponuđenog za sada želim:






I za kraj jedan snimak sa H&M Paris Fashion Show AW13.


Comments

  1. Na našem otvaranju nisam bila ali sam lepo pazarila pre nedelju dana u TEmišvaru, tmana dok se kod nas stiša euforija :)
    Inače ta prva crna haljina je i moj izbor, tj uzela sam je i predivna je :)

    ReplyDelete
  2. Jao zavidim ti. A mogu misliti ludnice u BG. kakav je naš narod to je naletjelo kao pčele :)

    ReplyDelete
  3. Šta da ti kažem kada je gužva bila udarna vest u redovnim vestima :D

    ReplyDelete

Post a Comment