Summer colour on my nails

E pa vidjevši da dosta virtuelnih blog prijateljica piskara o svojim omiljenim lakićima za ljeto, i sama sam pripremila jedan sličan post. Pored šminke, svi koji me znaju, znaju i to da sam luda za lakovima za nokte i da uz svaku odjevnu kombinaciju imam i boju laka i da ih kupujem onako usput poput žvaka i sličnih sitnica :) Iako ih imam gomilu za sada sam izdvojila one koji će se smjenjivati na mojim noktima dok je lijepih sunčanih dana.



Za početak jedan žućko :). U pitanju je Essence 137 Wanna be your sunshine. 

Zatim Colorama Maybelline 94 ovaj divni rozikasti lak za nokte koji mi se baš dopada, i otkako sam ga kupila često nađem priliku da ga nalakiram. Nekako je nježan i lijepo stoji na noktima.

Zatim još jedan Essence iz kolekcije Floral grunge 03 Grunge me tender u ovoj divnoj nježnoj mint boji. Mnogo mi se dopada, i jedino mu zamjeram što mu je završnica nešto kao antilop (tako su oni to definisali), a ja ipak volim klasične lakove. Ali ja na njega stavim Top coat gel look od Essence i sve je riješeno :)


Ovaj lak sam našla u nekom marketu. Nisam ni obraćala pažnju ko ga je proizveo. Ali evo sad vidim da je riječ o nekoj kući Delia cosmetic iz Poljske, a ovaj lak je iz kolekcije Coral prosilk br.107. Bez obzira što je bio smiješno jeftin super je i definitivno jedan od mojih omiljenih, na koje stavljam i šljokice i sva čudesa.

Očigledno da najviše kupujem Essence lakove za nokte, pa su i sledeća dva upravo ove kuće i kupila sam ih i možda prije godinu, možda i dvije. Navodno su za nail art i ovo je neka vrsta colour base, ali ja ih koristim kao obične lakove i super su kao takvi. Prvi je Essence nail art twins Bella (fali mi Edvard :))


A drugi je  Essence nail art twins 07 Chuck i ja ga zovem šerpa plavi, jedan sam potrošila i brže bolje kupila još jedan da ne nestane :)

Ovo je jedna boja koja me je pored mintija osvojila ove sezone, a to je koraljno crvena. Ovo je malo svjetlija varijanta, ali svejedno mi se mnogo dopada.. Ovo je Essence 109 Off to Miami!

I na kraju drage roze nijanse. Essence 107 Naughty and pink! Kada ga gledate u bočici malo je svjetliji i vuče na neon, ali je drugačije kada ga nanesete na nokte. Ali svejedno je lijep.

I jedan neonac. Strašno mi se sviđaju neonci ove sezone. Možda ne sad da ih nosim non-stop, ali ponekad tako volim upadljive noktiće. Ovaj sam dobila od rodice. Našla ga je u marketu za sitne pare (volim dobro da prođem), a riječ je o nekom turskom proizvođaču Gabrini , a ovo je kolekcija Gabrini  Neon br.01. Meni je savršen.

I taman kad sam mislila da je to to, kupila sam juče još jedan. Skroz svijetlo roze, Essence 106 Free hugs! Nisam ga lakirala, jer sam u međuvremenu skratila nokte i nanijela lak koji mi se danas slaže uz neku kombinaciju na poslu, pa mi je bilo mrsko da skidam:) Ali zar nije presladak. Liči na neki sladoled!

E tako. Nadam se da vam se dopao moj izbor. Sigurna sam ja da će tu biti još nabavke:). Polako sakupljam sve novitete ,jer mi sve stiže jedno po jedno, pa se nadam da ću sve okupiti na jednom mjestu pa vas očekuje New in post, a uskoro i moj prvi GIVEAWAY, povodom prvog rođendana bloga. Prije neki dan je moj blog prešao 10 000 posjeta i bila sam presrećna, jer iako je onima koji  imaju preko 100 000 ovo smiješno,meni znači puno i hvala drugari. Ali o tome nešto kasnije. Do sledećeg posta vaša S.

Comments

  1. Essence 107 Naughty and pink! mi je najbolji :D

    ReplyDelete
  2. Sjajne nijanse..Apsolutno mi se sve svidjaju *_*

    ReplyDelete
  3. baš imaš lijepe nokte :D i svi lakići mi se sviđaju, baš su moj fazon. a i ja kupujem essence najviše jer su mi cm i dm usput kad idem s posla kući pa naletim i kupim lak. usput onako, ko žvake :p
    meni je sad omiljeno da radim nešto sa noktima, gradienti, šljokice, crackle lakovi na pola nokta i to.. postalo mi dosadno više samo da normalno nalakiram nokte hahaha

    ReplyDelete
  4. Divne boje na negovanim rukama!
    Mogu ti reci da i ja imam slicne nijanse i da sam planirala isto napraviti ovakav post uskoro! :)

    ReplyDelete
  5. Hvala cure. Malo su mi ovi komentari glupo urađeni pa ne mogu svima pojedinačno odgovarati, takav mi valjda ovaj vražiji predložak. Pa ću ovako pješke:
    Mell: ja sam ga odmah zgrabila s' police :)
    Ana Konstantina: Ja ga toliko mažem da mislim da ću ga uskoro potrošiti :O
    Blogobeba: Hvala, sad su kraći dosta, da grabulje malo odmore..hehhe...tako usput ojadim svoj budžet. I ja bih radila svašta da znam,ali sam antitalenat. Znaš ono lijeva desnu,desna lijevu i te fore, nema od mene salameta:)
    Ana Aleksić: Hvala Ana, jedva čekam tvoj post :*

    ReplyDelete
  6. Divni nokti i divni lakovi! Ja sam nekako prestala kupovati Essence lakove u zadnje vrijeme jer mi se prebrzo zgrusnu a i pocnu mi se skidati s nokta vec prvi dan :( iako sam i ja imala jedan njihov koji kao ide u paru, zvao se Bonny a falio mi Clyde :) i taj lak mi je trajao preko 2 godine, ocito su ti lakovi drugacije teksture

    ReplyDelete
  7. Prelijepi noktići <3

    A lakovi su ti savršeni, posebno divan žuti lak :))

    ReplyDelete
  8. E pa svi mi se svidjaju, sta cemo sad :) barem nijanse, a za trajnost cemo se popitat :))

    ReplyDelete
  9. Svi su predivni, ne mogu da se odlučim :)

    ReplyDelete
  10. bas svi su prelepi :) ali moj favorit je essence iz floral grunge kolekcije :)

    ReplyDelete
  11. Gabrini je moj favorit, iako su mi i ostali lijepi :)

    ReplyDelete
  12. Hvalaaaa :*** Što se tiče trajnosti, na mojim noktima lakovi traju minimum 3-4 dana. Ali stvarno. bez obzira na marku. Iako sam stalno sa rukama u vodi. perem suđe i nešto veša na ruke. Da li je do nokat ili šta već ne znam :)

    ReplyDelete
  13. Uh ne znam koji mi je ljepši od kojeg.... Divan izbor...

    ReplyDelete

Post a Comment