New in

This is not just a classic new in post, which includes a make-up. I had nothing to buy in the dm of the Cm, and you already have, and something made me bored out of this terrible time, and I bought only what I need, and in my humble list of titles is as follows.
***
Ovo nije baš klasičan post new in, koji sadrži i make up. Nisam imala šta da kupim u dm-u ni u Cm-u, a da to već nemam, a nešto me ovo grozno vrijeme smorila, te sam kupila isključivo ono što mi treba, a na mom skromnom popisu našlo se sledeće.




There are razors Balea which I have already written, and that I was happy, then Listerine mouthwash and hand cream and foot Bale, soaps, deodorants on nail polish. Soaps do not use that often, but let's find it, and I chose Cream Soap Sensitive and one with honey and mlijkom. Bale soaps are fine, somehow gentle and soft and smells good. And since I spent a liquid soap with the scent of raspberries, replaced it with a scent of peaches and nectarines. I love fruit varieties.
***
Tu su brijači Balea o kojima sam već pisala i kojima sam zadovoljna, zatim Listerine vodica za usta, te krema za ruke i noge Balea, sapuni, dezodoransi o lakovi za nokte. Sapune ne koristim toliko često, ali neka se nađu, te sam izabrala krem sapun Sensitive i jedan sa medom i mlijkom. Balea sapuni su fini,  nekako su nježni i mekani i fino mirišu. A pošto sam potrošila tečni sapun sa mirisom maline, samijenila sam ga jednim sa mirisom breskve i nektarine. Volim voćne varijante.

I spent and cream for hands and feet, so I decided this time to try these variant. This is a hand cream with olive Bale and panthenol, and so far I have used the cream for the legs of the same manufacturer, with urea and now I decided to try this new one, with the extract of grape vines to cool off. I can say that we are both good and I like their smell.
***
Potrošila sam i kremu za ruke i noge, pa sam odlučila ovaj put da probam i ove varijante. Riječ je o kremi za ruke Balea sa maslinom i pantenolom, a dosada sam koristila kremu za noge istog proizvođača, sa ureom, a sada sam odlučila da probam ovu novu, sa ekstraktom vinove loze za hlađenje nogu. Mogu reći da su mi obje dobre i da mi se sviđa i njihov miris.


Last time I first bought Nivea deodorant Stress Protect. I have no problem with sweating, and now I can not comment on the difference between him and other deodorants, I can say that I have now re-bought solely because I like the scent and provides longer-lasting feeling of freshness. And then I bought this Balea with aloe vera, carry it in  bag. I love the mini editions of everything to do with him, especially in the warmer days.
***
Prošli put sam prvi put kupila Nivea dezodorans Stres Protect. Nemam problema sa znojenjem, pa sad ne mogu da komentarišem razliku između njega i ostalih dezodoransa, mogu reći da sam ga sada ponovo kupila isključivo jer mi se sviđa njegov miris i koji pruža dugotrajniji osjećaj svježine. A onda sam kupila i ovaj Balea sa aloa verom, mda ga nosim u torbi. Volim ta mini izdanja svega da imam sa sobom, posebno u toplijim danima.


About my love for nail polish is not necessary to even talk. Whenever you go to buy something, anywhere, could be found some nail polish, just buy. I have quite a lot of them, and yesterday I supplement with Essence collection of light collection Floral Grunge, Grunge in 03 shades me tender, then Maybelline Colorama 94 ii my favorite Essence with gel top coat efektom. A of cousins ​​I got this super neon pink nailpolish Gabrini 01. It's totally perfect on your nails.
*** 
O mojoj ljubavi prema lakovima za nokte nije potrebno ni pričati. Kad god uđem nešto da kupim, bilo gdje, a da se tu nađe neki lak za nokte, odmah kupujem. Imam ih baš dosta, a juče sam kolekciju dopunila sa Essence lakom iz kolekcije Floral Grunge, u nijansi 03 Grunge me tender, zatim Maybelline Colorama 94 ii moj omiljeni Essence top coat sa gel efektom. A od rodice sam dobila ova super neon roze lak za nokte Gabrini 01. Totalno je savršen na noktima.


  
In the end I have to say that I had to buy contact lenses, specifically not buy it, I got it as a gift from a sponsor who promote. I wear glasses for a year now, but I can not live without sunshine, because the light really bothers me, so I had to combine wearing sun without having put the lenses. And what to say except suffering alive. Once upon a time I wore colored contact, and I guess I wean, and this annoyed me, but I guess you get used to it. :)
***
I na kraju moram reći da sam morala da kupim i kontaktna sočiva, tačnije ne kupim, dobila sam ih na poklon od sponzora koje promovišem. Nosim naočare već godinu dana, ali ne mogu ni bez sunčanih,jer mi svjetlost jako smeta, te sam morala da iskombinujem nošenje sunčanih a da prethodno stavim sočiva. I šta da kažem sem patnja živa. Nekada sam davno nosila kontaktna u boji, i valjda sam se odvikla, te me ova nerviraju, ali valjda se naviknem. :)


So much for me, and now I hurry to Belgrade for the wedding rehearsal :)

Your S.

***
Toliko od mene, a sada žurim za Beograd na probu vjenčanice :)

Vaša S.

Comments

  1. Fine stvarcice, bas ono najpotrebnije :) Sretno sa isprobavanjem vjencanice, nadam se da ces naci savrsenu! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa nisam imala potrebe da gomilam stvari, a sad sam došla sa probe vjenčanisa....jao...ne mogu da se odlučim :)

      Delete
  2. super novitetici :) obozavam ovaj tecni sapun, balea je majstor sto se mirisa takvih proizvoda tice :)

    ReplyDelete
  3. Ovi Essence lakići su divni, baš lijepe pastelne nijanse. Uživaj u slatkim brigama isprobavanja vjenčanica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja obožavam Essence lakove, jer baš imaju super nijansi. jao isprobala sam danas Boga oca..umorila se pravo, i opet nisam obukla ni jednu da kažem to je ta :(

      Delete
  4. Sviđaju mi se ovakvi korisni šopinzi ;)

    ReplyDelete
  5. I ja volim voćne kombinacije, redovito kupujem baš ovaj breskva-nektarina. Sviđaju mi se lakići :) Nadam se da ćemo vidjeti koju sliku s probe <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ja volim isto voće. Lakove kupujem kao luda, a sad razmišljam da li postaviti fotke i izglasati koja je najbolja, očigledno sama ne mogu :)

      Delete
    2. Voljela bih ga vidjeti :)

      Delete
  6. Super noviteti! Baš sam pre neki dan htela da kupim ovaj Colorama i ipak sam uzela neku drugu boju...mada je divan pa ću ga verovatno sledećom prilikom kupiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. ma bilo ih je gomila, ne znam ni kako sam se odlučila :). Ima zaista lijepih

      Delete
  7. Sve prelepo izgleda, naročito lakovi :) A za venčanicu... Osetićeš koja je THE ONE :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Probala sam bar 10 i sad se troumim :)ali smisliću se ja već :)

      Delete
  8. Super noviteti!! Mene veseli svaki shopping pa makar si kupila samo jednu sitnicu :)
    Btw, koristimo iste leće :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene veseli:)A sa lećema ću se valjda nagoditi uskoro. Poprilično se teško navikavam.

      Delete
  9. odlican postic,lakovi mi se svi dopadaju,posto sam velika lakoholicarka.mali bubi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. I ja baš volim lakove. Da me ne mrzi čekati sušenje stalno bih mijenjala

      Delete
  10. Ja isto koristim Air Optix Aqua i već godinama ih naručujem s jedne poljske stranice jer me tako izađu 3 puta jeftinije nego da kupujem u optikama, još plus što ih kod nas uopće niti nemaju nego bi se morala zaputiti u Sarajevo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ni sumnjala da si nešto pročačkala :). Na sreću optika me sponzoriše pa ne plaćam ništa inače su pomalo skupa slažem se. Samo da se naviknem na njih!

      Delete

Post a Comment