Gifts from friends

I love gifts. I love them all, but here I say publicly. Are processed every detail, so it was just the stupidest thing I am glad. Even if I do not like the gift especially do not like to offend the person who gave me something. To be honest these have so far been small, usually people know what I like. This time they got gifts from my boyfriend from my good friend Goran make-up artist.

Obožavam poklone. Mislim da ih svi vole, ali eto ja kažem javno. Obradujem se svakoj sitnici, pa taman to bila najgluplja stvar, meni je draga. Čak i ako mi se poklon ne dopada posebno ne volim da uvrijedim onoga ko mi je nešto poklonio. Ruku na srce takvih je do sada bilo malo, obično ljudi znaju šta mi se dopada. Ovoga puta pokloni su stigli od mog momka i od mog dobrog prijatelja vizažiste Gorana. A dobila sam sledeće:




My boyfriend buy  Armani Code summer, and decided to honor me too, and from my friend who sells perfumes for themselves  I chose Boss Femme. Sometimes I liked this perfume, it came out, and then I remembered now. I must admit that I liked more, but what's done is done. Not bad and long lasting.
From my good friend Goran always get a little something. This time it was as he calls for a bag of perfume 10ml Cartier Baiser Vole. The fragrance is floral, fresh and powdery. The base is misris lily pistil in the middle of the refined and elegant lily petals, while the base notes of lily with green leaves. These are the words Matilde Laurent which is composed notes of this fragrance. Maybe not my first choice but it was definitely cool and nice for summer.


Momak je uz svoj Armani code summer, odlučio i mene da počasti, pa sam od prijateljice koja prodaje parfeme za sebe izabrala Boss Femme. Nekada mi se taj parfem dopadao, kada je tek izašao, a onda sam ga se sad sjetila. Moram priznati da mi se prije više sviđao, ali šta je tu je. Nije loš i dugo traje.
Od mog dragog prijatelja Gorana uvijek dobijem neku sitnicu. Ovoga puta je to bio, kako ga on zove parfem za torbu od 10 ml Cartier -Baiser Vole.Miris je cvjetni, svjež i puderast. Baza je misris tučka ljiljana, u sredini su prefinjene i elegantne latice ljiljana, dok donje note nude zelene listove ljiljana. Ovo su riječi Matilde Laurent koja je i komponovala note ovog parfema.  Možda nije moj prvi izbor ali je svakako svjež i lijep za ljeto.



Another thing I've got is a bunch of samples Collistarove Creme Rehydrating shooting treatment. This is a rich and ultra absorbent cream, intended skin. Protect  and soothes sensitive skin and protects it from external influences and particularly hydrates. Longer use the skin becomes brighter and softer. Apply in the morning and evening. To my regret I had already forwarded my friends because my skin is oily and in the morning I woke up with a lot of oily face, so .... what to do. Next to her in the same line and Eye Contour treatment,  eye contour cream that has a threefold effect: works on wrinkles, bags and dark circles. Enhances skin tone and elasticity of the parts under the eyes and hydrates. Excellent anti-dark circles with very sensitive skin, and as a base for make-up in these parts.

Druga stvar koju sam dobila jeste hrpa uzoraka Collistarove creme Rehydrating shooting treatment. Ovo je  bogata i ultra upijajuća krema, namijenjena osjetljivoj koži.Štiti i umiruje kožu i štiti od spoljnih uticaja i posebno hidratizira.  Dužim korištenjem koža postaje sjajnija i mekša. Nanosi se ujutru i uveče. Na moju žalost morala sam je već proslijediti prijateljici jer je moja koža masna i ujutru sam se probudila sa vidiljivo masnijim licem, tako da....šta da se radi.  Pored nje u istoj liniji je i Eye contour treatment, okoločna krema koja ima trojako dejstvo: djeluje na bore, kesice i tamne krugove. Pojačava tonus i elastičnost dijala ispod očiju i hidratizira. Odličan protiv podočnjaka kod jako osjetljive kože, a i kao baza za šminku na tim dijelovima.



And finally there is the lipstick tattoo Collistar line from Fall 2012th This is a duo lipstick that at one end of a base color, and the other lipstick in the same shade. This combination is essential for long-lasting, yet it is so easy that it almost does not feel on the lips. It is basically a lasting lipstick that does not dry out your lips. Given that the day does not have to be repeated several times, it is very economical. I got shade 2, is called Sangria.

I na kraju tu je ruž za usne Collistar tattoo iz linije  Fall 2012. Riječ je o duo ruževima koji na jednom kraju imaju bazu u boji, a na drugom ruž za usne u istoj nijansi. Ovakva kombinacija ključna je za dugu postojanost, a istovremeno je toliko lagan da ga skoro ne osjećate na usnama. To je u principu trajni ruž koji ne isušuje usne. S obzirom da se tokom dana ne mora ponavljati nekoliko puta, vrlo je ekonomičan. Ja sam dobila nijansu 2, naziva Sangria.




In addition, since Goran work for home Collistar, Lancome Shiseido, I had the opportunity to try the products from the new collection, so I'll share my impressions with you in the next few posts.

 Pored ovoga, pošto goran radi za kuće Collistar, Lancome Shiseido, imala sam priliku isprobati proizvode iz novih kolekcija, pa ću svoje utiske podijeliti sa vama u nekom od narednih postova.


So for now, until the reading I send you a big kiss: *

Toliko za sada, do ponovnog čitanja šaljem vam veliki poljubac :*

Comments

  1. Baš lepi pokloni, naročito ovaj karmin mi zvuči primamljivo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo je dobar,mada da sam mogla birati uzela bih neku vedriju boju. Ipak zlatno pravilo je da se pokonu u zube ne gleda ;)

      Delete
  2. Pa bogme su se momcici oko tebe bas potrudili, svaka im cast :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divniiii su zaista. A evo I jos po koji poklon od momka stize upravo sad. O njemu u narednom postu. Divan jeee :)

      Delete
  3. Aaa dragi ti je baš pažljiv, divni su pokloni :))

    ReplyDelete
  4. Uh taj muski Armani je predivan <3

    ReplyDelete
  5. Super pokloni, bravo za momke :)

    ReplyDelete
  6. Bome, blago tebi s takvim momcima :) Svašta se meni tu sviđa, opis okoloočne kremice baš dobro zvuči, iako već lagano odustajem u borbi protiv podočnjaka, živjeli geni i neispavanost. Dobitna kombinacija nema što haha.. Za ruž mi je odmah palo na pamet da bi mogao biti težak na usnama, ali kad ti kažeš da nije, onda ću ga morat potražit i isprobat ;) Jedva čekam i novi postić o svim ovim divnim pink stvarčicama :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš da su divni. Ja na sreću nemam problema sa podočnjacima, a ruž je super, bar meni nine težak. Čim se bolje organizujem napisaću postić :)

      Delete
  7. Zdravo

    Ja sam gospodin bismiljak Pavle. Ja sam u pomorskom polju i ja sam već u penziji. Takođe radim drugih poslovnih i ja sam vrlo bogat. Ali, za protekle 4 godine, ja sam ozbiljno bolestan i hospitaliziran. Nemam porodicu zato što moja žena i djeca poginula u saobraćajnoj nesreći. Zato sam odlučila da donira bogatstvo u dobroj namjeri nekoga ko će ponuditi molitve za mene, jer sam već blizu smrti. Želim da se oprost od Boga, jer sam priznati da sam sagriješio. Stvarno želim da doniraju iznos od 558 € 200 besplatno, pomoći siročadi, siromašnih i drugih. ali ja povjerio stvar da se moj advokat Madame Rose Babara. Dakle, šta je to ideš da kontaktirate ako ste zainteresirani.

    Ovdje je njegov e-mail adresu: babararose22@gmail.com

    Hvala mu odgovoriti i Bog će vas blagosloviti.

    bismiljak Pavle.

    ReplyDelete

Post a Comment