Collistar Happy Birthday Collection

I do not know if you've had a chance now to use Collistar products, but what little I tried turned out well. I do not usually spend too little money on cosmetics and do not buy it just because of the renowned names, and what I've tasted of Collistar is a little more expensive than other available brands, I usually received. I used their bright lipsticks, shadows, highlighter and mascara, and body lotions and treatments for cellulite. And recently I've tried moisturizer. My friend who I mentioned in a previous post, among other works, and for the house that represents the brand. While I favor the rules of the novelties in the rack products were testers and new collection, which was issued on the occasion of this house 30th birthday. The collection is titled Happy Birthday Collection spring-summer 2013th

Ne znam da li ste imali priliku do sada koristiti Collistar proizvode, ali ono malo što sam probala pokazalo se dobro. Inače ne trošim nešto pretjerano novca na kozmetiku i ne kupujem je samo zbog renomiranog imena, i ono što sam probala od Collistara koji je malo skuplji u odnosu na ostale dostupne brendove, sam uglavnom dobijala. Koristila sam njihove sjajeve  i ruževe za usne, sijenke, highlightere i maskare, ali i losione za tijelo i tretmane za celulit. I nedavno sam probala kremu za lice. Moj prijatelj koga sam pominjala u prethodnom postu, između ostalog radi i za kuću koja zastupa ovaj brend. Dok sam pravila prilog o novitetima, na stalku proizvoda bili su i testeri nove kolekcije ,koju je ova kuća izdala povodom 30.tog rođendana. Kolekcija nosi naziv Happy Birthday Collection spring-summer 2013.

The collection consists of two pallets shadows, three mono shadows, nail polishes in three shades, the base of the lips and around the eyes and lipstick Lipstick Icon Gold.

Kolekcija se sastoji od dvije palete sijenki, tri mono sijenke, lakova za nokte u tri nijanse, baza za usne i područje oko očiju i ruž  Icon Lipstick Gold.

Star of the collection according to their announcements lipstick in transparent gold packaging that is inside the glass boxes designed in Murano. This is a new formula that deeply hydrates and nourishes, giving them a brilliant shine. Available in 6 shades. Everything I like and I do not know that I'd previously decided. And there is a base for lip pigment that promises better and better durability of lipstick.

Zvijezda kolekcije je prema njihovim najavama ruž za usne u transparentnom zlatnom pakovanju koje je unutar staklene kutijice  dizajnirane u Muranu. Riječ je o novoj formuli koja dubinski hidratizira i njeguje, dajući im brilijantni sjaj. Dostupan je u 6 nijansi. Sve mi se dopadaju i ne znam za koju bih se prije odlučila. A tu je i baza za usne koja obećava bolju pigmentaciju i bolju postojanost ruža.Place in a birthday collection occupied shadows too. Range with two variations of shades. Name of the Perfect Anniversary Eye Palette, which contains three different shadows dual effect-wet and dry. In the set you get a mini eye packaging database, which is available in the sale itself. The colors on a palette are pink, blue and black, while the second pallet more calmer and there are usually variations of earth. As they say something for everyone!

Mjesto u rođendanskoj kolekciji zauzele su i sijenke. Paleta sa dvije varijante nijansi. Naziv je Perfect Eye Anniversary Palette, koja sadrži tri različite sijenke sa dvostrukim efektom-mokro i suvo. U setu dobijete i mini pakovanje baze za oči ,koja je dostupna i sama u prodaji. Boje na jednoj paleti su pink, plava i crna, dok je druga paleta više smirenija i tu su uglavnom zemljane varijante. Što bi se reklo za svakog po nešto!


There are three shades of shadow mono called Satin Eye Shadow + color for  long-term and permanent make up.In peach, light blue and pink. Characteristics and mono eye shadows and those in the range is to be well applied. Those in this range are matte, and satin mono somehow leave a mark on the eyes. With the use of base provide long-lasting effect and are more intense.

Tu su i tri nijanse mono sijenki pod nazivom Satin eye shadow primer + colour za dugotrajan i postojan make up. U boji breskve, svijetlo plavoj i roze. Karakteristika i mono sijenki za oči i onih u paleti jeste da se dobro nanose. Ove u paletu su mat, dok mono  ostavljaju nekako satenski trag na očima. Uz korištenje baze daju dugotrajni efekat i intezivnije su.


Part of the collection and nail polish in three versions, and track mono color eye shadows. They are light blue, peach and pink.There is also the effect of gel top coat and  pencil decorations on the nails.

Dio palete su i lakovi za nokte u tri varijante, i prate boje mono sijenki za oči. To su svijetlo plava, boja breskve i roze. Tu je i top coat sa efektom gela. Kao i olovka za dekoracije na noktima.The whole collection I like, especially because of the color spectrum. As these are testers, I tried two lipstick that have been unused since I am not lover tasting lipsticks in the shops. I have a barrier. Eye shadows I applied it to him because I had already made-up, and I am satisfied, especially mono versions, and nail polish seem to me good.

Cijela ova kolekcija mi se dopada, posebno zbog spektra boja. Pošto je riječ o testerima, probala sam samo dva ruža koja su bila neupotrebljena, jer nisam ljubitelj probavanja ruževa po radnjama. Imam neku barijeru. Sijenke sam nanosila na ruku, jer sam već bila našminkana, i zadovoljna sam, posebno mono varijantama, a lakovi mi se čine dobri.PS-some photos are my property, removed from the camera, while some higher quality used for the internet because I did not have a quality static image.

P.S.- neke fotografije su moje vlasništvo, skinute sa snimka, dok sam neke zbog boljeg kvaliteta iskoristila sa interneta, jer nisam imala kvalitetan statičan snimak. 


Comments

 1. Prve dvije boje laka su odlicne, prave ljetne ali ja cu ih ipak potraziti u jeftinijoj varijanti :) Loreal color riche ima super ljetne nijanse!

  ReplyDelete
 2. I meni se dopadaju Islazem se. Ima jeftinijih alternativa. 15 eura za lak I nije neka pametna stvar . Sve je to isti djavo :)

  ReplyDelete
 3. Nisam puno njihovih proizvoda probala, ali šta god da jesam je fantastično. Njihova baza za make up mi je savršena, probala sam puno različitih ali uvijek bi se njoj vratila.... Razmišljam da ozbiljnije proučim njihovu ponudu i počastim se sa nekoliko proizvoda...

  ReplyDelete
 4. I ja sam bila uglavnom zadovoljna, samo što zbog cijena ne mogu baš uvijek da ih ispratim, ali često dobijem nešto njihovo na poklon i odlično je. Moraću da probam tu bazu definitivno.

  ReplyDelete
 5. Sve im je predivno. Imam jedan njihov lak ali nisam ga još probala :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Obavezno probaj lakovi su im stvarno dobri.Javi utiske

   Delete
 6. Collistar ima prekrasne proizvode - super su mi njihove kapi za samotamnjenje, Thalasso piling za tijelo (najbolji od svih koje sam probala), volim njihov korektor (onaj u tubici s četkicom kao sjajilo), zatim njihove lakove i sjenila. Dopada mis e ova rođendanska kolekcija, ponajviše ova ružičasta sjenila :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Čula sam za te kapi sve pohvale i moraću da ih probam. Slažem se da je sve veoma kvalitetno i dobro.

   Delete
  2. Jesu :) Ali najviše od svega - moraš probati onaj Thalasso piling za tijelo, božanstven je :)

   Delete
  3. A ja danima tražim piling za tijelo. Eto rešenja!

   Delete
 7. Sviđa mi se ta ljubičasta paleta!

  ReplyDelete
 8. Nisam ih koristila ali sma cula sve pohvale o njima. Gledala sma reklamu za anticelulit gel i cima naletim na taj proizvod bez dvojbe kupujem.

  ReplyDelete
 9. Rado bih usvojila sve lakiće, ali dragi su meni i GR i slični po puno nižoj cijeni. Ionako ih volim često mijenjati :)
  Super pa si imala priliku isprobati svašta nešto, i ja bih takvog prijatelja :))

  ReplyDelete
 10. Super postovi, ne znam koji bi pre kmentarisala:)

  ReplyDelete
 11. Obožavam collistarovu kozmetiku :D
  http://littlemisstwiggy.blogspot.com/

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

NASHI ARGAN proizvodi za kosu

Prvi post :)

Bourjois Healthy Mix