Camouflage concealer kit

Warpaint Cosmetics is a house in London. So far, I honestly did not hear, but until yesterday I was in a beauty salon, met a woman who sells make-up, and of course I started to poke around. I asked her if she has some proofreaders and she offered me a camouflage CONCEALER KIT W7. Honestly the first time I saw her. I do not look like anything special, but I decided that I could regretting 15 KM, whatever they are. My beautician who also deals with make-up, recommended to me this paleticu, so I was there when they do not.

Warpaint Cosmetics je kuća iz Londona. Do sada iskreno nisam čula, ali dok sam juče bila u kozmetičkom salonu, naišla je žena koja prodaje šminku, i naravno da sam počela da čeprkam okolo. Pitala sam je da li ima  neke korektore i ona mi je ponudila CAMOUFLAGE CONCEALER W7 KIT. Iskreno prvi put sam je vidjela. Nije mi izgledala ništa specijalno, ali sam odlučila da mogu da prežalim 15 KM, kakvi god da su. Moja kozmetičarka koja se takođe bavi šminkanjem, preporučila mi je ovu paleticu, pa rekoh kad je tu što da ne.





Word manufacturers:
W7 Camouflage Kit, Cream Concealer Palette Five shades of concealer. Mix and match to create your perfect concealer tone. Different areas of your face need a different tone of concealer for a natural finish. Your skin tone changes with the sun and varies with your day and night make up, even depending on how well you feel each day! So one shade will never be enough for that perfect result. With this great new product you can create as many tones and shades of concealer as you need. Precented in a mirrored compact with a double ended concealer brush.

Riječ proizvođača:
 W7 Camouflage Kit, Cream Concealer Palette je paleta od 5 različitih nijansi koje se nanose pomoću četkice direktno na mjesto gde je to potrebno. Koristi se za sve tipove kože. Možete ih miješati i miksati kako biste postigli savršnu nijansu. Ton vaše kože nije isti uvijek i na istim mjestima, takođe zavisi i od uticaja sunca, te je potrebno koristiti više nijansi kako bi se ujednačio ten. Ova paleta upravo to nudi. Paleta se sastoji od 5 nijansi korektora, ogledala koje se nalazi na poklopcu i četkice za nanošenje.




My short experience with this set is this: five shades, which can be used almost all types and skin tones, and are usable when mixed together can be a nice hit slightly and align the eye or cover some blemishes and facial imperfections. Concealer is very creamy and nice to apply, and you will not have a problem with smearing. I had a little time to study it in detail but I can not really say that I am completely satisfied with the coverage it provides. On my face and around the eyes proved to be well covered the dark so that all game, but I'm not a good indicator, because I do not have a stain, a stain, I do not have dark circles, and the occurrence of acne and pimples is a rarity. I tried on a friend who had a little more prominent dark circles, and although I found the perfect shade, I'm not happy with how the cover. However the correction is less satisfactory quality considering the price.

Moje kratko iskustvo sa ovim setom je sledeće: pet nijansi, koje mogu poslužiti skoro svim tipovima i nijansama tena, iskoristive su i kada se neke pomiješaju moguće je lijepo pogoditi nijansu i ujednačiti područje oko očiju ili prekriti neke fleke i nepravilnosti na licu. Korektor je veoma kremast i lijepo se nanosi, te nećete imati problema sa razmazivanjem. Imala sam malo vremena da ga detaljno proučim ali ne mogu baš reći da sam potpuno zadovoljna pokrivenošću koju pruža. Na mom licu i području oko očiju pokazao se dobro, prekrio je taman toliko da se sve izjednači, ali ja nisam baš dobar pokazatelj, jer nemam ni jednu mrlju, fleku, nemam ni podočnjake, a i pojava akni i bubuljica je prava rijetkost. Probala sam na prijateljici koja je imala malo izraženije podočnjake, i iako sam našla savršenu nijansu, nisam zadovoljna koliko je pokrio. Ipak za manje korekcije je zadovoljavajućeg kvaliteta s obzirom na cijenu.






Photos were made in daylight, no flash, the room light and to use the flash.

Fotografije su napravljene na dnevnom svjetlu, bez blica, na sobnoj svjetlosti i sa upotrebom blica.


All in all, for so little money I got a solid quality product, so I'm not sorry. I'll use it.
So much for me today
Your S. ..


Sve u svemu za toliko malo para dobila sam proizvod solidnog kvaliteta, tako da mi nije žao. Iskoristit ću ga.

Toliko od mene danas
Vaša S...

Comments

  1. Lijepo izgleda, meni sve palete izgledaju lijepo :) ali meni vjerojatno ne bi prikrio moje podočnjake, dosta su tamni i izraženi kao i cijelo područje oko očiju, ah ta genetika...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da ti kaže i meni su sve palete lijepe i sklona sam kupovini kad ih ugledam :). Meni je dobra ali kažem nikad nisam imala podočnjake :)

      Delete
    2. I kod mene su genetski, mogu spavati danima i nista ih nece prekriti :/

      Delete
  2. Pridružujem se ekipi Živjeli geni! Jedini korektor koji me stvarno usrećio nakon dugo vremena je Bourjois healthy mix.
    Lijepe su ti slike :)

    ReplyDelete
  3. zanimljivo izgleda :) ali ja trenutno ostajem verna mom artdeco camouflage creamu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam i njega i sjajan je, trenutno nema nijanse koja mi odgovara, pa dok ne dođe, moram imati alternative :)

      Delete
  4. Meni se baš dopada paletica i jako mi se sviđaju nijanse, ali ni meni vjerojatno ne bi prekrili ove zle podočnjake :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boje su stvarno zahvalne, na jednom mjestu pet različitih ,a njihovom kombinacijom može se dobiti dosta toga. Ali nisam sigurna da bi ti pokrio podočnjake :)

      Delete
    2. :( Baš sam tužna radi toga jer ih malo što prekriva. A baš je lijepa paletica :)

      Delete
  5. Hjoj ja sam sucker za te palete korektora a ta bi mi dobro dosla! :D ja inace nemam problema s podocnjacima al nanosim korektor na ta podrucja kako bi ih posvijetlila i eventualno negdje ako trebam prekriti pristic.

    ReplyDelete
  6. Odlicne su nijanse! Mislim da nisi pogresila! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam se pokajala ,jer nemam većih problema na licu,koje zahtijevaju specijalne korekcije.

      Delete

Post a Comment