MUA again

MUA proizvode sam prvi put naručila negdje pred kraj godine i malo sam duže čekala da stignu,ali bila sam zadovoljna. Nakon toga sam iskoristila trenutak kada je sve bilo 50% sniženo ali iz nekog razloga narudžba mi nije prošla i tu pošiljku nikad nisam dobila. Prežalih i to i onda odlučim da prije neki dan uzmem neke četke i Undress me too paletu i još Shade Glitterball Palette za koleginice. I sinoć javlja kolega preko kojeg sam naručila, da je stigla. I naravno sreća i radoznalost da vidim i dočekam paketić, zamijeni razočarenje kad ugledah ovakav paket






Pa zašto meniii??? Da zlo bude gore ova paleta nije moja!!! Mislim dobro za mene, ali kako jednoj da dam ispravnu ,a drugoj polomljenu??? Dođavola i sa transportom. Poslala sam im poruku pa sad čekam odgovor. Kad sam se malo oporavila od razočarenja pregledala sam ostalo, i na sreću sve je ok. A evo šta je bilo unutra

Četke generalno volim, a ovo što su na MUA ovako povoljne moram i da isprobam. Imam neke koje sam naručila prvi put i zadovoljna sam njima, a sada sam uzela ovu kabuki, jednu za puder, bockalicu i kosu četku za rumenilo.



Ko je do sad naručivao MUA palete od 12 sijenki otprilike zna veličinu i količinu. Nije pretjerano velika, ali za tu cijenu je dobra. U nesrećnoj Shade Glitterball Paletti  je 12 sedefastih sijenki,u kojoj preovladavaju malo pastelnije boje. Meni su dobre za ovo vrijeme ,proljeće i lijepo vrijeme.



Nekako mi je žao kad vidim ovu uništenu :(...ali šta se može. U gornjem redu nalaze se crna, svijetlo roze, zelena, svijetlo plava, nešto između tirkizne i zelene i prljavo bijela. Kao što rekoh sve su sedefaste i malo me je razočaralo jer se poprilično truse. Ovako izgledaju bez baze za sijenke.
U drugom redu su intezivnija roze, bronzano-zlatna, boja bijele kafe i braon, te siva i svijetlo ljubičasta. Poprilično su intezivne.
I na kraju jedna stvarčica sa moje liste želja Undress me too paleta. Zadovoljna sam. Otprilike sve što su pisali o njoj je istina tako da ja neću puno smarati i ponavljati se. Za neke je stvari dovoljno jednom reći. Takav je slučaj sa ovom paletom. Prelijepi zemljani tonovi, u bijelom pakovanju, a na pozadini nazivi sijenki. Sve u svemu lijepo.

 Još očekujem nešto od M.A.C. kozmetike, i nadam se da će i to uskoro!!!!

P.S.-zamalo da zaboravim, promijenila sam naziv bloga. Prvo jer me nervira što kada pretražujem svoj blog ono & se nešto drugačije prikaže u ovim programskim jezicima pa se dobiju hijeroglife, a drugo profil na fB mi je Sanjin ŠminkeRaj, pa eto....nadam se da vam se dopada :)

Comments

  1. Jao kako bezveze što nisu malo bolje zaštitili paletu :( Inače boje su baš lepe a četkice se čine da su odlične :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš tako,onak ih ni moja baba ne bi spakovala. Ali šta je tu je:) I meni se dopadaju nadam se da će biti i solidnog kvaliteta

      Delete
  2. Sviđa mi se novo ime bloga! A i šminka koju si naručila je mnogo lepa, samo ne mogu da verujem i baš mi je žao da se ova jedna tako razbucala :( Stvarno bi mogli lepše da ih pakuju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa:) Jeste lijepa je i zadovoljna sam, ali evo javiše mi da će mi vratiti novac. Biće da su navikli na slične nezgode :)

      Delete
    2. Dobro je, onda nije ispalo toliko strašno na kraju ;)

      Delete
  3. Šteta za paleticu ali generalno je sve prelepo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Nezgode se dešavaju, ali dobro je to. Jedino će me koleginica ubiti :)

      Delete
  4. Baš mi je žao za paleticu :( Ja imam Undressed i svakodnevno ju koristim, super mi je. Undress me too mi se također sviđa, a rado bih probala i njihove kistove :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa evo ja nisam imala tu prvu,ali sam zaista čula sve pohvale. Ova mi se dopada ,koristila sam je dva dana, i sviđa mi se stvarno. Kistove ću premijerno sutra da isprobavam. Javljam utiske ;)

      Delete

Post a Comment