United colours of....

Ovih dana prava trka-frka-panika...ne treba ni da pominjem da ne stižem ništa živo što planiram. Čak ni kod roditelja nisam otišla 2 sedmice, a živimo 15 minuta hoda, sram me bilo. Generalno jedva čekam da dođe mart, bar ću imati čemu da se radujem, a to je lijepo vrijeme. Ne mogu da griješim dušu, do sad i nismo imali dramu kada je riječ o snijegu. I temperature i visina sniježnog pokrivača su za sada OK, ali brate što ne volim zimu toje čudo. I tako pošto sam završila sa ispitnim rokom za ovaj mjesec, rezultatom 3:1 u moju korist :), tj položena 3  jedan je još neizvijestan, zadovoljna sam što mogu da se bar malo posvetim ŽIVOTU, dok ne počnu prvi kolokvijumi i aprilski rok. E pod tim posvećivanjem mislim da se vidim sa prijateljicama koje sam beskrajno poželjela, na prvom mjestu moju skoro pa sestru Danijelu i naravno ostale frendice i koleginice. Zatim da se vratim čitanju. Sinoć sam već počela sa prvim dijelom Fatimine ruke (u nekom od narednih postova ću malo o knjigama, šta ću kad ih obožavam)

Sportskim aktivnostima (momak i ja planiramo ove godine da trčimo bar dva polumaratona ) i da počnem sa pripremama za svoje vjenčanje :D. Sve mi to djeluje preteško i prenaporno kada pogledam kroz prozor i ugledam užas od vremena, ali zato sa prvim zracima sunca ja sam nova osoba. Čini mi se mogu na Mars. Te tako idući u  susret proljeću i ljetu ja se igram bojama. Ovo sam se malo dosađivala prije neku veče, pa sam pokušala samostalno i da se fotkam. Nije nešto specijalno i nisam koristila fotošop i ništa slično,pa su fotke poprilično sirove, ali nema veze meni su i ovakve ok, pa sam odlučila da ih podijelim sa vama. Koristeći paletu koja mi je skoro stigla iz Mostara od drage blogerke Marije Leko-Make up NER(e)D

Malo sam se zabavila i evo kako to izgleda moje šarenilo....

Kasnije sam to još malo "utegla" i finiširala, ali je moj krasni aparat doživjeo brodolom (oborila sam ga pa se sve rasulo) pa sam ga jedva oporavila, a koliko me je iznervirao više nisam imala volje da se fotkam. :(
Inače pošto se bavim make up -om za produkcije koje se bave snimanjem spotova (za razne žanrove :D), prije neki dan smo snimali spot za neki bend i evo kako sam našminkala pjevačicu. Ovo je samo jedna fotka koju mi je fotograf poslao,ovo je bio kao neki dnevni look, neformalni.


I da dodam za kraj jedan prilog koji sam uradila za svoju emisiju ,a posvetila blogerima. Nisam imala dovoljno vremena da uslikam i snimim sve blogove. Imala sam želju da se za njih čuje i na ovaj način, a za sledeći put obećavam više snimaka i fotki svih blogova koje pratim i koji me prate. Nadam e da vam se dopada :D

http://www.youtube.com/watch?v=DFcOkaTzgmc




Comments

  1. Aaa super, drago mi je da koristiš paletu. :))
    Ooo ti se udaješ, pa čestitam :) :* Uživaj u planiranju vjenčanja :)

    ReplyDelete
  2. Divna je koristila sam je na dva spota i privatno. Zadovoljna sam i hvala,nadam se da ti se dopada I kako boje izgledaju na.mom licu :D. Da,da udajem se. Nakon deset godina smo skontali da bi mogli i pred maticara :) Nadam se da cu sve uraditi kako sam zamislila.

    ReplyDelete
  3. AAAAAAAAAA tek sam sad vidjela prilog, baš ti hvala što si me spomenula *.* I imaš divan glas, ako ovo ti pričaš hehe :)))

    ReplyDelete
  4. Ej pa nema na cemu. Jeste moj je glas.:). Hvala na komplimentu. Ja se valjda "slusam" vec osam godina pa sam navikla na svoj glas kad se cujem negdje :D. Drago mi je ako ti se dopalo.

    ReplyDelete
  5. Senke su predivne! I odlican prilog, bas mi se dopada :)

    ReplyDelete

Post a Comment