Merchant of Venice

I posle manje pauze evo mene opet. Malo sam se ulijenila, a kad bolje razmislim koliko puta sam to rekla, može se reći da sam hronični ljenguz. Ipak ne volim da mislim tako o sebi, pa ću svoje odsustvo sa blog scene opravdati gomilom obaveza sa kojom sam bila suočena i manjim putovanjem na kome sam bila za vikend. To je naime realizacija mog novogodišnjeg poklona. Za NG sam od mog divnog momka dobila put u Veneciju za vrijeme Karnevala. Te smo se za vikend zaputili tamo. Smještaj smo imali u Lido di Jesolu i bilo je prekrasno. Osjetiti miris mora, napuniti baterije i riješiti se negativnih misli i osjećaja koje sa sobom nosi svakodnevica.



Brodićem smo išli doVenecije i prvi put kada sam je ugledala "zaljubila" sam se u to prelijepo mjesto. Ne želim da detaljišem jer ste vjerovatno čuli stotine priča i pričica ili vjerovatno i bili u tom šarmantnom mjestu. Samo ću da dodam da je ispunio moja očekivanja i da sam u ta 3 dana uspjela vidjeti sve što sam željela i pošto smatram da slika govori više od hiljadu riječi evo nekih...













U Veneciju smo namijenski otišli u vrijeme Karnevala, jer je to ono što je posebno za ovaj grad i očaralo. Gledala sam na fotografijama i snimcima kako to izgleda, ali lični doživljaj je nešto posebno. Toliko truda i kreativnosti je ugrađeno u svaku masku i kako sve to izgleda zaista sam impresionirana. Kako mještanima tako i strancima koji su obučeni u kostime.





I na kraju otići u Italiju i ne probati pizzu i kapućino...nije realno :)


Sveopšti utisak jeda sam se lijepo provela, odmorila i nauživala. Napunila baterije za nove radne i životne pobjede bar na neko vrijeme. Sledeći  post će nadam se biti uskoro. :D Iiii...još jedna fotkica za kraj...

Comments

  1. Predivne fotografije, pre-di-vne! Baš mi je drago da si uživala :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Jesam se nauživala i odmorila.Taman da me drži donekog novog putovanja. Nadam se da će ih biti. :*

      Delete
  2. Replies
    1. Hvalaaaa. :)Zao mi je sto nemam bolji fotoaparat da jos bolje docaram tu ljepotu.

      Delete
  3. Bila sam u Veneciji i u Lidu di Jesolu pre par godina pa kad vidim ove tvoje slicice opet mi se ide :) Predivne su ti slike :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Meni je ovo prvi odlazak u Italiju I odusevljena sam. Nadam se da cu jednom tamo i ljetovati.

      Delete
    2. Hvala puno. Meni je ovo prvi odlazak u Italiju I odusevljena sam. Nadam se da cu jednom tamo i ljetovati.

      Delete

Post a Comment