Moja prva MUA narudžba :)

Iako je je trebalo čak 20 dana konačno je stigla. Moja prva MUA narudžba. Moram priznati da nisam bila upoznata sa ovom markom, ali sam je  čitajući brojne blogove otkrila i kada sam vidjela uglavnom odlične komentare,odlučila sam da i sama isprobam. O tome koliko su povoljni i ne treba pričati, a ja sam se za prvi put odlučila da naručim 1 paletu i 3 četkice. S obzirom da je bila neka akcija u toku, dobila sam i još jednu paletu gratis. Divota.


Imam zaista dosta sijenki kako na paletama tako i pojedinačno, ipak nisam odoljela iskušenju da naručim onu koja ima najviše sijenki, ali i onih koje imaju boje koje najčešće koristim. Moj izbor je bila paleta 24 Shade Immaculate  Colecction Palette. I ono što mogu napisati za paletu je da je sjajna. Pakovanje je kao i vjerujem većina MUA paleta. Naprijed je prozirni poklopac, kroz kojeg možete vidjeti boje sijenki, što mi se naročito sviđa.


Na pozadini se nalazi prikaz tj.raspored sijenki, kao i jedan savjet jednog looka.Sijenke su numerisane običnim brojevima od 1 do 24, bez davanja posebnih naziva.

U pakovanju se dobije i jedan aplikator, mada mi se ne dopada. :)
Ipak važnije od pakovanja je ono šta je unutra. E tu sam se zaista oduševila. Čitala sam dosta blogova i pohvala na račun MUA, ali sad sam imala ipriliku da se uvjerim da za male pare možete dobiti i nešto dobro. Naime skoro sve sijeneke su odlično pigmentovane. Tekstura im je dobra, bar se meni baš dopada. Dobro, možda se neke sijenke malo što bih ja rekla "prpaju", ali ništa značajno, imala sam i gorih iskustava. Od 24 sijenke samo je 5 mat, ostale su više sedefaste. Iako sam priliko nanošenja na ruku  šta se vidi i na swatchevima ,mislila da su očaj, kada sam prije neko jutro polazila na posao ,odlučila sam se za jednu od ovih mat i bila je pristojna. Tko da sve u svemu zadovoljna sam. Na paleti su rasprostranjene skoro sve nijanse i boje, i kontrasti, te se može napraviti i dosta  smokey varijanti, koje ja posebno volim. Evo kako nijanse izgledaju, bez baze na koži. Stavljala sam ih po redosledu kakvom su i na paleti.


Prilikom naručivanja u korpi sam skontala da sam dobila gratis paletu The Artiste Collection. O njoj sam čitala kod jedne blogerke iz inostranstva i imala je super swatcheve i baš me je zanimala, ali sam je planirala naručiti nekad kasnije. Ali eto bila sam srećne ruke pri prvoj narudžbi :). Evo išta se krije u paleti. Paleta je nešto manje pakovanje od prethodne.. Sastoji se od 6 sijenki, 2 rumenila,1 bronzera i 1 hajlajtera.Pakovanje je na isti fazon kao i sva MUA pakovanja paleta.

 Na pozadini se nalazi i fotografija palete  sa nazivima sijenki i naravno jedan prijedlog  za šminkanje.

Sijenke nose nazive: pistachio,mocca,ice,grape,chocolate, cookie. Vrlo primamljivo. Za sijenke i iz ove palete mogu reci da su lijepo pigmentirane, i u sebi imaju čestice posebnog sjaja koji naginje ka plavom, što doprinosi da se sijenka kada je nanesete presijava u tim nekim tonovima, što izgleda veoma zanimljivo.

Ono što mi se posebno dopada kod ove palete što je skoro sve na jednom mjestu. Pod tim mislim da kada negdje krenete ne teglite još 4 kutije, nego se na jednom mjestu mogu naći i sijenke, rumenilo, bronzer ili hajlater, zavisno šta koristite. Kada je riječ o rumenilima, nose nazive Pink Sparkle i Primrosa, što će reći da idu na roze, nijanse se malo razlikuju, ali dobro ostaju na licu i imaju finu boju. Onako ne djeluju da su teška, daju obrazima baršunasti izgled, baš onako kako volim. Bronzer je malo tamniji od onih sa kojima sam imala priliku da radim,nekako mi je baš, baš braon, a hajlajter iako se na mojim fotkama ne vidi najbolje, je dobar tj. ja sam zadovoljna.


Pošto sam na sajtu vidjela da imaju i solidnu ponudu četki i četkica, odlučila sam se da dopunim svoju kolekciju,nekima koje su mi dotrajele, tako da sam se odlučila za četku za tečni puder, četkicu za nanošenje ruža i četkicu za ajlajner. Stigli su u finim plastificiranim pakovanjima, a unuta su bile obložene najlonom.

I kada sam ih izvadila iz zaštitnih celofana bila sam zadovoljna dobijenim.



Četkicu za puder  F1 sam odmah probala jer mi se baš svidjela. Dovoljno joj je dugačka drška, kvalitet dlake odličan i veoma se lako nanosi puder. Moram priznati da sam zaista zadovoljna i preporučila bih je svima. Pogotovu jer je cijena smiješna.
 Četkica za nanošenje ruža za usne i ajlajnera su sastavljene iz 2 dijela. Tj. rasklopive su. Te jedan dio drške je u stvari poklopac za tu četkicu.
Riječ je o četkama L1 i E 4, ali vidim da ih sad nema u ponudi.




O njima nemam šta posebno dodati, sem da su kvalitetne, i dobre ,posebno ova za usne, dok sam od ove za ajlajner očekivala više, ne znam, jednom sam je samo upotrijebila, pa možda je to utisak na prvu loptu.

Sve u svemu zadovoljna sam svim proizvodima. trenutno čekam čuvenih  50 000 lajkova na FB da se otključaju pogodnosti pa da pohrlim u šoping. :)

Comments

  1. Hi. Thanks for stopping by and commenting. I'm a new follower :) hope you'll follow back :)

    http://bblluusshh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jaooo kako divne senke :) Jel znas mozda da li mora da se placa preko PayPal ili postoji neki drugi nacin?

    ReplyDelete
  3. E jesu super su, juče sam naručila još neke palete. Znaš meni ih naručuje kolega jer ja nemam PayPal, i mislim da drugačije i ne može :(, a ja sam lijena da i sama otvorim Pay Pal :D. Ovo je bila moja prva narudžba,i do juče je važio popust 50% i besplatan shiping i uhvatila sam neke proizvode. Jedva čekam.

    ReplyDelete
  4. Blago tebi :) Mi u Srbiji ni nemamo PayPal pa zato pitam, ko zna kada i da li ce nam ga uvesti :(

    ReplyDelete

Post a Comment