EOTD-imena dosada :)

Nisam znala kako tačno da naslovim ovaj post ni look jer nije imao nikakvu priliku zbog koje je nastao. Pa je eto nastao iz dokolice :)Ali da sam ga namjenski pravila bio bi za noćni izlazak ili neku priliku u kojoj se "posipam" šljokicama.
Dođem ja tako sinoć sa aerobika (na koji krenuh prije dvije sedmice), mrtva umorna i vidno crvenog lica, te pošto sam odmah uskočila u kadu, izađem sa još jadnijim licem, otvorenih pora, začuđujućih nijansi kože (koja je inače normalna u normalnom stanju). E na sve to od znoja su mi izašle razne "karakondžule", te nisam mogla vjerovati odrazu u ogledalu. Mislim nisam ja neka ljepotica,ali nije mi bio prijatan odraz u ogledalu. Pošto sam bila pripremila ispred sebe čudesnih 560 str. i 2 kg tvrdo ukoričene knjige Finansijska tržišta i berze,potkrepljeno sa još gomilom pomoćnih skripti, sa namjerom da pređem naučeno, automatski mi se ta ideja odbila od mozga te  mi pade na pamet da se šminkam. E vjerovatno vam je poznat onaj osjećaj, da treba da radite sve ,ama baš sve, samo ne da učite. E iako sam "mator konj", nikada neću opametniti. Te sam odlučila da OVO malo modifikujem.
Generalno nisam radila na tenu, samo sam stavla mrvicu ekućeg pudera, čisto da fotke izgledaju malo pristojnije. Stavila sam taaaanak sloj Bourjois-Flower Perfection 52, malo MF pudera u prahu i mrvicu rumenila Essence iz kolekcije Home Sweet home nijansa 01 Knits for Chicks. Napominjem da mi je fotoaparat krš i čim me Bogovi finansija pogledaju kupiću sebi neki dobar. :). Na oči sam stavila bazu Essence Colour Art. Kada sam tako malo pripremila lice uzela sam bijelu olovku Maybelline Expression Kajal u bijeloj boji, i nanijela  na donji dio kapka uz trepavice

Zatim sam preko bijele podloge nanijela roze nijansu MUA iz palete MUA Immaculate Palette br.3, a onda na krajeve nijansu 4 iz iste palete.


Pošto sam napravila konture i obilježila "putanju", stavila sam još crne boje i pojačala pigmentima Esnsence Loose Eyeshadow Pigments iz kolekcije Breaking down. Predobra nijansa skoro, skroz crna. Zatim iznad kosti i tik ispod obrva sijenku sa gorepomenute MUA palete br. 18, i na sve to hajlajter sa palete Sephora,o kojima sam već pisala.

Kada sam to završila krenula sam za izblendam oštre ivice  i na krajeve očiju stavila Essence pigmente 04 Broadway Starlet. Na ivicu oka pri trepavicama sam povukla tanku liniju kreona Essence Long lasting nr.01 Black Fever i istu ispod oka, takoreći skoro sam ga okružila,s tim što sam na krajevnima malo izvukla ivice, i u unutrašnji dio oka sam stavila bijelu olovku izvukavši je pri korijenu oko i nosa i na krajevima oka i olovkom Essence Eyebrow 01 black pokušala srediti ovaj krš od obrva (stvarno imam grozne obrve).

na kraju zavrčni touch maskarom Bourjois Volume Glamour Ultra Blacki taraaaaaam gotovo, ima tu još nekih dorada ali krajnji rezultat mi se dopao.



E da pošto inače volim šareniš i cirkus  ja sam na sve ovo dodala ajlajner sa šljokicama neki zeleni, onako čisto da vidim kako bi izgledalo. Mislim da je proirvođač Farmasi, i bio je nešto baaš,baš jeftin. I nije loše...


Nadam se da vam se dopalo :) I da uspjela sam da iskoristim akciju MUA u poslednji čas, te sam naručila dosta toga. Nije bilo sve što sam htjela, alinema veze. Dovoljno da se radujem poštaru :D Sad nešto gledam, najboljeod svega su mi se slikale zavjese u sobi :D ;)

Comments

  1. Da, i meni se sve više radi osim što mi se uči a ove godine naročito, imam loš predosjećaj u vezi toga ali hajde, nadajmo se da me vara .

    Super je look, svakako nije dnevna varijanta ali za izlaska pun pogodak :D

    ReplyDelete
  2. Hvala puno.Drago mi je da ti se dopada. Što se knjige tiče, kada sam bila mlađa bila sam puno revnosnija, a sada, kad čovjek kaže da s godinama postajemo mudriji, meni se definitivno dešava suprotno. Pa ja bih i krečila, samo da ne moram da učim. :)

    ReplyDelete
  3. Divno si se nasminkala, bas lepo izgleda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Fotkesu malo bzv, ali potrudiću se daporadim na kvalitetu:).

      Delete

Post a Comment