I love H&M




Ne znam da li je sreća ili nesreća to što u BiH, ali i Srbiji nema radnji H&M, jer tada bih zaista bankrotirala i možda štrajkovala u nekom parku, ne bi li mi neko dao koju marku da preživim(moji bi me garant izbacili iz stana)!!! Robna marka koja je po meni savršena i za svakoga ima po nešto po vrlo pristojnim cijenama. Kada odem u inostranstvo i nabasam na neko sniženje, malo je reći da sav novac potrošim upravo kod njih. Da se razumijemo, nemam stil koji pratim, jer ne mogu da se odlučim. Ja zaista uživam u garderobi i kupujem skoro sve. Te tako živim u fazama. Ponekad oblačim samo sportsku garderobu, nekada sam poslovna žena, onda sam romantična duša..i sve tako u krug. Ali ono što uvijek volim jeste H&M u kojem uvijek pronađem po nešto, pa makar to bila obična šnalica. Ono što me je obradovalo jeste novo zaštitno lice za nadolazeću kampanju, o tome ste vjerovatno već čitali, a to je Lana Del Rey!!! Iz nekog razloga mi je baš simpa cura.
Prvo je Mulberry, modna kompanija za proizvodnju tašni, nazvala jedan komad po njoj, njeno lice je krasilo naslovnu stranu magazina Vogue, a sada će predstavljati novu kolekciju modne marke H&M i promovisaće kolekciju "LA Noir".
Lana Del Rey će snimiti pjesmu "Blue Velvet", koja se pojavljuje u istoimenom filmu Dejvida Linča, koga Lana navodi kao jednog od glavnih uticaja, za potrebe reklame brenda H&M.




I već su počele izlaziti neke simpa stvarčice iz nove kolekcije, poput ovih majica...



i ovih divnih džemperčića.....




...preslatkih haljinica i dodataka........




ali i ovih simpatičnih kombinacija......




Jedva čekam i ostatak kolekcije, nadam se da će biti u ovom fazonu. Inače sam sebi naručila i čizme iz nove kolekcije, kojima nisam mogla da odolim
 :)

Nadam se da će i u prirodi biti ovakve dok stignu do mene..... i za kraj malo Lane  i pjesmice koju sam imala naviku često poslušati :D


Comments

  1. i a sam sad dok sam bila na odmoru pola novca u h&m-u potrosila, divnih stvari uvijek imaju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja obožavam taj brend, sada na žalost u Istanbulu nisam imala vremena da pronađem H&M, jer nije baš u centru(ili sam ja omašila), pa sam ostala kratkih rukava. Nažalost mi smo još dodatno zeznuti nemogućnošću da naručujemo online, tako da bzv, ipak ja imam neku curu jod koje narucim,pa mi nešto donese, ali uzme i finu proviziju :)

      Delete

Post a Comment