MARK MATTE AND SHINE by AVON


Već neko vrijeme planiram da napišem post o ovim ruževima ali su mi nekako otišli u drugi plan zbog brojnih obaveza koje sam imala. Ipak sam današnji dan koji je po malo slow u odnosu na prethodne odlučila da posvetim upravo njima jer zaslužuju. Riječ je o po jednoj nijansi tečnog ruža MARK od Avona koje sam dobila baš davno. Ono što je presudilo da ih ne snimim odmah je boja, jer ni jedna ni druga nijansa ne odgovaraju mom senzibilitetu. Ja sam zena koja voli konkretno življe boje, pa me ove onako nisu privukle na prvu. Ali što se tiče kvaliteta jako mi je žao što ranije nisam napisala riječ dvije.Obje varijante u paleti imaju po deset nijansi.

Ja sam dobila nijansu CAFFEINED sa sjajnim efektom i DARE TO BE BARE sa mat efektom, s tim što glas više dajem mat varijanti jer mi je nekako draže i osjećam se prijatnije kada imam tu varijantu ruža na usnama.
SHINE varijanta ruža je jako lijepo pigmentirana, sa sjajnom završnicom, jako se brzo i lako nanosi, ali i nije toliko trajan kao mat varijanta. Ne isušuje usta i prosto je po meni kao sjaj za usne. A kako sam se odvikla od sjajeva za usne, moram priznati da sam se malo teže navikla da mi usne budu sjajne.U svakom slučaju lijepa varijanta, ali moj favorit su MAT ruževi ove linije.


Što se tiče mat varijante jako sam zadovoljna i pigmentacijom i osjećajem na usnama. Ovaj kremasti tzv.mus osjećaj na usnama je jako prijatan, bez osjećaja zatezanja, i jako prija kada ga nanesete. Postojan je, i ne isušuje usne što mi je jako bitno kod mat ruževa jer mrzim onaj beton utisak koji stvaraju pojedini. Ovo je dobro pigmentiran ruž gdje vam je dovoljna jedan sloj da biste bili zadovoljni.Sa dva je već moguće nakupljanje u unutrašnjem dijelu usana, a to svakako ne želite.




Comments


  1. PayPal money adders (Test deposit available)

    Payooner money adder

    Bitcoinadder software (test trial version)

    Freebitco.in hack

    Buy Adsense account

    Avast/ccleaner/ premium code

    Oracle 10
    NETELLER ADDER

    DEBIT CARD LOADER

    BANK ACCOUNT LOADER

    CREDIT CARD LOADER

    REMOVE WIX AD

    CLONE CARDS

    HACK ANY GMAIL ACCOUNT

    HACK FACEBOOK ACCOUNT

    Facebook hacking software's

    Unblock limited paypal account
    LinkedIn email and password hacking

    Ss7 available at normal price
    Serious inquiries only
    My websites

    http://tonancos.com/1O8L
    http://tonancos.com/1NvC

    Contact me
    (Putro9111@gmail.com)
    junglehack@hackermail.com

    ReplyDelete

Post a Comment