Bourjois Air Mat Foundation

Kao neko ko ima masnu kožu, koja je posebno poslednjih godinu dana postala još masnija, stalno sam u potrazi za puderom koji bi ublažio postojeće stanje. I iako većina onih koji izađu na tržište nosi famoznu oznaku "24h", malo njih uopšte uspije da se zadrži i 3h, a da masnoća ne izbije na površinu. Zato sam se jako obradovala kada sam ugledala ovaj puder jer je namijenjen masnoj koži, a kako imam dobro iskustvo sa Bourjois proizvodima, imala sam povjerenje u njih. I priznajem pokazalo se opravdanima.
Bourjois Air Mat Foundation je tečni puder koji dolazi u finoj plastičnoj tubi, što znatno olakšava upotrebu istog. Bež boja pakovanja, sa narandžastim i srebrnim detaljina, daje fin prvi utisak. Ja sam već napomenula da jako volim kada vidim da su neki proizvodi dodatno zaštićeni, i upravo to me je kupilo i kod ovoga, koji na vrhu tubice ima zaštitnu foliju.

Pakovanje je zapremine 30 ml. Na prednjoj strani su osnovni podaci, a na poleđini podaci o proizvodu, sastav i proizvođaču.
Moj izbor je bila nijansa 04 Beige, mada nisam sasvim sigurna da mi u potpunosti odgovara. Čini mi se da je malo tamniji nego moja koža, a kupila sam ga u trenutku kada sam i bila malo tamnija, ali svejedno mi je pri kraju, pa ću isprobati i drugu nijansu.  Na tržištu postoji 9 nijansi, dok se kod nas prodaje u samo 6 nijansi. Što se tiče samog pudera koji je na bazi silikona, ima neki parfemski miris, koji meni prija. Što se tiče teksture meni je na granici tečnog i pjenastog, i jako je lijep osjećaj dok ga nanosite na lice. Veoma brzo prijanja na kožu i potrebno je fino nanijeti taj sloj, jer svako dodatno mazanje kvari prvobitan efekat, a i ne treba vam toliko pudera.

Što se prekrivenosti tiče ne znam šta bih vam rekla, jer nemam skoro nikakvih neravnina, sem na mjestima proširenije pore, ali i to vrlo brzo eliminiše jer rekoh i nisu toliko velike. Poslije nanošenja koža mi je jako lijepa i lice nekak ujednačeno i jako lijepo. Kada je trajnost u pitanju bez završnog kamenog ili pudera u prahu traje mi oko 5-6 sati i jako sam zadovoljna efektom. Tako da za masnokožce ovo bi bila moja preporuka ukoliko ste u dilemi kada ga vidite na policama :)





Comments

  1. Ako se ne varam ovo je novi izgled tvoga bloga, jako mi se sviđa. Fotke su ti odlične, jako lijepo. A i sama sam okorjeli masnokožac i ne mičem se od Vichy Dermablenda. Zapravo, koji put znam istraživati i već dugo čitam o ovom puderu. Mislim da si me pogurala prema kupovini istog :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, skoro sam ga izmijenila. Hvala. Mislim da se nećeš pokajati :)

      Delete
  2. Imas jako dobre fotografije, puder mi se dopada morat cu ga isprobati nekom prilikom.
    Novi blog, pogledajte http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/december-favorites.html

    ReplyDelete
  3. Samo sam dosla da ti kazem da si lijepa ♡.♡ puder nisam probala jer sam prezadovoljna sa Farmasi stay matte, iako moram da mijesam dvije nijanse da dobijem svoju idealnu, halalim jer je odlican :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaaj, hvala ti divnoćo jedna. Eto onda ću ja probati Farmasi. Moja koleginica radi sa njima, taman da pazarim šta :) :D

      Delete
  4. Slike su ti odlicne, a i puder mi ne djeluje lose. Bas ti fino lezi na licu

    ReplyDelete
  5. Puderr mi deluje savrseno! :) Lance je predivno :) <3

    ReplyDelete

Post a Comment