Essence the GEL nail polish

Ko me prati zna koliko volim lakove za nokte, i nikad mi nije dosta i svi su mi lijepi. Iako je to možda nemoguće, ali rijetko nailazim na baš loše lakove. Imam sreću, a i ne eksperimentišem mnogo. Uglavnom znam koje kupujem i držim se toga. Neke no name ne uzimam jer sam skeptična oko sastojaka, mada nemam ništa protiv da na nečiju preporuku kupim neki običan lak. Kako nisam neki baš snob, a i ne bacaju mi se pare, ne preferiram skupe lakove. Jednostavno par puta mi se pokazalo baš suprotno, tj.da neki ultra skupi lakovi imaju manju trajnost od ovih sa prosječnom cijenom. Zbog toga se držim ovih srednjeg cjenovnog ranga. Onaj koji je čini mi se i ispod toga jeste asortiman Essence lakova. Ja ih jako volim, prije svega zbog dostupnosti u skoro svim nijansama. Što se tiče kvaliteta, ni tu nemam zamjerki, traju mi po pet dana, meni je to sasvim OK. Zato sam se jako obradovala kada sam od OVNAK-a dobila paketiće na recenzije, a u njima ove lakove. Danas predstavljam Essence the GEL nail polish.


Jednom sam negdje pročitala da trajnost laka za nokte zavisi i od kvaliteta vaših, pa biće da imam dobar kvalitet, jer su ovi lakovi na mojim noktima jako postojani. Ne sjećam se tačno ima li neki koji se brzo skinuo. Ono što me je jako obradovalo jesu boje. Jako volim vesele boje, mada imam i nude i dark faze, ali generalno volim kolorit. Posebno tirkizne nijense (to mi je omiljena boja), te ne čudi da ću prvo pisati o nijansi 25 prince charming.O da, možemo reći jedan od favorita za ljeto. Boja je jako lijepa. Lak se dobro nanosi pomoću blago zakošene deblje četkice. Dovoljan je i jedan sloj, ali ja preferiram dva sloja za savršen efekat. Oni koji ne vole sitni šimer, neće obradovati činjenica da se sitne svjetlucave čestice mogu uočiti u ovom laku, ali meni se to dopada. Nije upadljivo i napadno, a daje lijep efekat. O ovom laku važi uopšteni opis kao i za sve Esssence lakove, sa razlikom da je riječ o GEL lakovima, te bi trebali biti postojaniji i sjajniji, ali kažem, nemam problem sa trajnošću, te možemo reći da ispunjavaju i jedan i drugi uslov.



Tu je i nijansa 04 our sweetest day. Jako lijepa nijansa, na granici sa nude varijantama, od čega ga izdvaja uočljiv šimer. U bočici djeluje jako lijepo, ali je malo rjeđi te mislim da tek sa dva obavezna sloja, i kome nije mrsko da tropa još jedan sloj, daje željeni efekat. Ovako samo ovlaš prekriva nokat, i skoro je providan, samo su vidljive te čestice. Tako da će vam trebati malo strpljenja da ujednačite boju, a da ipak ne lakirate slojeve i slojeve. Ipak na noktima je jako simpatičan i nosiv.


I treći je na redu 11- 4 ever young. Lijepa roze nijansa (iako na mojim noktima iz nekog razloga izgleda kao crvena) je takođe jako lijep lak, fine teksture i za razliku od prethodna dva, u sebi nema sjajnih čestica. Jako mi se dopada kada ga nanesem na nokat, ujednačen je i komotno možete proći sa samo jednim slojem.


Generalno, veoma sam zadovoljna ovim lakovima i preporučujem ih kao veoma povoljne lakove i po meni solidnog kvaliteta i širokog spektra boja. Inače kod Essence lakova volim ove kreativne nazive za nijanse. Jako me nerviraju samo brojevi i nedostatak mašte. Ja sam ove lakove uz pomoć dodataka iz Essence efects kolekcije koristila i za nedeljni Matching Manicure zadatak - V manicure, te sam spojila lijapo i korisno. I evo kako je sve to izgledalo.







Comments

  1. Svi su stvarno prelijepi, jaoo posebno mi se svidja ideja dizajna za nokte, vrh. ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment