INSTAPOST #1

Ovih dana potpuni haos. Počela sam da radim, a samim tim, i ono malo slobodnog vremena je nestalo. To naravno podrazumijeva i novi plan i organizovanje života. Kako je to trenutno u fazi realizacije, nadam se da ću uspjeti i da pišem postove i da čitam šta su druge koleginice napisale. Do tada ih pratim na Instagramu, i priznajem, dopada mi se da sam u toku, i da vidim šta ko radi, čime se ko ponovio, otputovao, počastio nekim finim jelima, ili jednostavno družio sa nekim i uživao. Većinu blogerki pratim, a one koje ne pratim neka me dodaju @sanjinsminkeraj. Dok ne napišem neki postić, evo kako je protekao dio februara i marta.


 * sve počinje i završava sa Nikolom. Mama voli da ga maltretira oblačeći i sparujući stvari, pa je natjerala dječaka da pozira. Ovoga puta bio je u Extrene Intimo novogodišnjoj kolekciji.
 * ovdje smo H&M štrumpf trenerku uparili sa setom za jelo koje smo na poklon dobili od bake. Nidžo je vidno zbunjen i vjerovatno se pita da li sam normalna :)
 * ovo sam već postavila na blog, ali evo još jednom, kako je izgledalo jutro na Dan zaljubljenih, i kako sam prirpemila doručak dragom mužu.
 * prvi znaci proljeća. Prelijepa visibaba, usamljena u sijenci breze, pokazuje da je vjesnik, najljepšeg godišnjeg doba.
 * Nike genicco print- poklon od muža za 8.mart - svi koji me poznaju, znaju moju ljubav prema tufnama :)
 * ne znam šta prije da izdvojim -  svaki trenutak sa njim je dragocjen, prekratak, toliko nježnosti i toliko sreće pružaju ove dvije ručice, ta dva plava oka, te male usne i nosić, da jednostavno ne mogu da odolim da ne uhvatim te momente. Jedan od najdržih - spavanje dok drži duku na ruci.
 * uz šminkanje, sport i čitanje, kuvanje je jedna od mojih najvećih ljubavi i metoda opuštanja. Volim sve u vezi kuhinje, a nedavna posjeta gostiju, zahtjevala je i malo kreativnosti. Malo posnih kanapea. Život čine sitnice :)
* poslednjih dana, vrijeme je bilo užasno. Tmurno i kišovito. Oblake sam rastjerivala pozitivnom energijom, i lijepim stvarima, pokušavajući da prizovem proljeće. Meni vrlo drag cvijet - zumbul, svakog proljeća bude dio moje cvijetne kolekcije. Sudeći po današnjem danu, biće da sam uspjela da prizovem lijepo vrijeme.

Eto malo fotkica, i svakao follow me @sanjinsminkeraj :)

Comments

Post a Comment