Winter tag post

Na dosta blogova sam pročitala Winter tag post, pa nisam mogla da odolim da i sama ne napišem koju riječ. Pa da počnem:

1. Omiljena zimska nijansa laka za nokte?
Pa nisam sigurna da mogu da se odlučim samo za jedan. Uglavnom sam i za različite manikire, ali neke od boja su definitivno crvena, bordo, bijela, zlatna, tamno plava i šljokiceeeee :)))

2. Omiljeni zimski proizvod za usne?
Bez sumnje bilo koje godišnje doba, prvo mjesto zauzima lip balm, labelo, ili kako god. Trenutno koristim Balea, svijetlo plavo i savršeno je.
3. Odijevni predmet koji najviše nosim zimi?
E sad ako je po frekventnosti naravno najviše nosim bundu, a ako je što se tiče odjeće uopšte uglavnom haljine, doduše najčešće ih nosim i ljeti, ali mislim da najviše volim svoje tople UGG čizme. Ljubav za čitav život!
4. Najčešće nošeni zimski dodatak?
Bez sumnje kapa, šal, rukavice, ali šal je ono što baš, baš volim. Bilo da su od mekanih tkanina ili vune. Imam ih ne znam ni broja koliko. I uvijek se obradujem novom!

5. Omiljeni zimski miris svijeće?
Volim mirišljave svijeće. I sve mi se dopadaju. Od prijatelja iz Dubaija sam skoro dobila paket svijeća i ima zaista raznih, proizvođač je Yenkee Candle. I na praznike me podsjeća miris Danish butter cookies ali ni Christmans cookie nisu zanemarivi. 
6. Omiljeno zimsko piće?
Kod mene nema puno omiljenih pića. To je uglavnom voda, jer ne pijem alkohol sem možda ponekad kupinovo vino, a ne konzumiram ni nikakve sokove. Ako u pića svrstam čaj, onda je to moje omiljeno. Čajeve volim tokom čitave godine, a tek zimi dobiju svoje zasluženo mjesto. Ne mogu da izdvojim omiljeni. Sve obožavam.
7. Najdraži zimski film, prazničnog sadržaja?
E mislim da još ni jednu godinu nisam provela, a da nisam na TV-u odgledala Sam u kući. To je tradicija. Imam nekoliko filmova na umu. npr Dnevnici Bridžit Džouns, Love Actually i The Holiday. Ipak nam treba neka laganica zar ne?!

8. Najdraža božićna pjesma?
E u mojoj kulturi ne postoje takve božićne pjesme, kod nas su malo drugačije, ali svejedno volim da slučam božićne pjesmice. Recimo da mi je baš božićna Let is snow od Dean Martina.

9. Omiljena hrana tokom praznika?
Huh....gdje me nađe. Da ne dužim jednostavno je  -SVE!
Ipak kako pravoslavni vijernici imaju božićni post od kraja novembra do dana Božića (kod nas je 7.januara), obično postim za praznike :) Te jedem SVU posnu hranu :)
10.Najdraža praznična dekoracija?
Prva asocijacija mi je svakako jelka ili božićno drvce, ali volim generalno sve te dekoracije i vjenčiće i poklone. Obožavam i one slatke čarapice što vise. Volim SVEEEE
11.Šta je pri vrhu na zimskoj WL?
E sad želja je mnogo. Realnih i nerealnih. 2013. ću pamtiti po divnim stvarima, jednoj tužnoj, a u 2014. želim da dobijem bebu. Eto rekla sam.
12. Planovi za nadolazeće praznike?
E sad moram da kažem da mi je posao takav da praznike svake godine provodim radno, poslednjih 9 godina koliko radim, tako da znam šta će biti i ove godine. Ipak me raduje pomisao na putovanje do Rima poslije praznika.
Eto, to sam vama ja :)











Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Prelepo! Najvise mi se svidela tvoja praznicna zelja i od srca ti zelim da se sto pre ostvari.:))

    ReplyDelete
  3. Predivan post, odmah sam upala u praazničnu euforiju :))) Delimo ljubav prema Uggsicama :)
    Pratim te :***

    www.milkandhoneyworld-divna.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Predivni odgovori,divno je sto putujes u Rim :) Inace i ja obozavam Uggsice :)

    ReplyDelete
  5. Let it snow mi se vrti po glavi otkako su najavili snijeg, a sad kada pada svako malo zapjevam :D Želim ti da što prije ostvariš želju sa WL ;)

    ReplyDelete
  6. Divan tag. Ja jako volim zimu a koliko vidim u nekim stvarima smo poprilično slične ;) I ja čaj pijem tijekom cijele godine samo je taj ritual zimi baš nekako posebniji i ugodniji :D upotpuni dojam :D

    ReplyDelete
  7. nama je doma ovaj dean martinov song nekakva zimska himna :D
    nadam se da će ti se novogodišnja želja ostvariti :*

    ReplyDelete
  8. Lijep post, baš sam uživala. Dijelimo istu novogodišnju želju i nadam se da će nam se ispuniti ;) Volim pjesmu Let it snow i čula sam podatak da ta pjesma kad je napisana nije bila zamišljena kao božićna, jer je napisana u ljetno doba kada je autor pjesme htio da padne snijeg da ubije dosadu :D

    ReplyDelete

Post a Comment